RO Study
👤
Cristipetcu06
Cristipetcu06
01-12-2015
Limba română
a fost răspuns
Ce înseamnă încheagă?
Răspuns :
Intrebareamea
Intrebareamea
01-12-2015
a inchega inseamna a se lega
Answer Link
Marymunteanu30
Marymunteanu30
01-12-2015
se incheaga...adica se leaga se prinde bine( laptele,iaurtul)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A)Cat La Suta Din Distanta 400 Km Reprezinta Distanta 320 Km ?b)Cat La Suta Din Distanta 20 Km Reprezinta Distanta 300 Km ?
Am Nevoie De Poezii,ghicitori,expresii Despre Pamint ,globul Pamintesc
Va Rog Mult Scrietimi Trei Luni Consecutive al Caror Numar Total De Zile Sa Se Exprime Printr-un Numar Natural Se Saptamanie.Cauta Toate Variantele
1. Doua Cuvinte Cu "oo" Si "ee". Va Rog!2. Transformati In Adjective, Substantivele Urmatoare: Prisecarul-ochii-marginea-fruntea-albinele-stupul-copacilor-priet
Aflati Cifra X Astfel Incat :a) Cu Bara Deasupra Numarul 31x (31x,2)=1⇒x Nu Trebuie Sa Fie Cifra Para⇒x∈{1,3,5,7,9)b)cu Bara Deasupra Numarul 1x (1x,3)=1 ⇒ ...c
Esti Ucenicul Lui Marin Sorescu! Ajuta-l Sa Compuna O Poezie, Imbinand Cat Mai Multe Dintre Perechile De Rime De Mai Jos: Calendar-dar Mamut-mut Leu-eu Caracati
Salut, Am Ceva Si Nu Stiu Cum Sa O Aflu! Un Triunghi Isoscel Cu Baza De 5cm, Si Laturile Egale Fiecare (2) De 3,5. Trebuie Sa Aflu MASURA Inaltimii, Am trasat
Scrie Care Un Sinonim Contextual Pentru Fiecare Dintre Următoarele Cuvinte :frig,scump, Șterge, Vesnic .
Calculati (3¹⁰⁰+3¹⁰⁰+3¹⁰⁰):3⁹⁸+5⁰.54min18s+34min47s=Suma A 10 Numere Pare Nenule distincte Este 110 .Aflati Numerele
Imi Spuneti Va Rog Cu Ce Este Egal 3radical Din 41 (adica O Forma Mai Complexa) Si Va Rog Mult Sa Scrieti Pas Cu Pas, Pentru Ca Eu Altfel Nu Inteleg :) Mersi An