RO Study
👤
Roxanaionela26
Roxanaionela26
01-12-2015
Matematică
a fost răspuns
cum se afla c.m.m.d.c.ul ?
Răspuns :
Deiutzica
Deiutzica
01-12-2015
Pentru a afla c.m.m.d.c. al doua sau mai multor nr. , descompunem nr. in factori primi , dupa care luam toti factorii comuni ai nr. la puterea cea mai mica si ii inmultim . Ex: 40=2³•5 30=2•5•3 c.m.m.d.c.=2•5=10 Sper ca te-am ajutat :-)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Triunghiul Abc Dreptunghic Cu M(a)=90 Si M(b)=60 Se Cunoaste Lungimea Ipotenuzei Bc=14cm Afla Lungimea Lui Ab
Vara Stapaneste Totul In Jur. Alrge O Culoare/culorile Care Te Inspira Si Scrie, In Spatiul Dr Mai Jos Din Cate Litere Si Cate Sunete Sunt Formate Cuvintele: In
Sinonime Pentru Cuvantul "cer" Sa Se Potriveasca Cu Rebusul
De La Bucuresti Pana La Bunici Sunt In Total 183km Cei Doi Copii Pleaca La Bunici De La Constanta Daca Distanta Constanta Bucuresti Este De 224km Afla Km Parcu
Compuneti O Poezie Cu Titlul "Toamna" Care Sa Rimeze
Am Un Execitiu : Eu Voesc Sa Stiu Totdeauna Cine Umbla Pe Drum... trebuie Precizate Partile De Vorbire Si Functiile Sintactice La :sa Stiu,totdeauna ,cine
O Intaplare La Un Concurs Sportiv De 20-25 Randuri Fara Dialog Si Sa Fie Naratiune Multumesc
Indicat Modul Si Timpul Verbului Subliniat In Versuri. De Ce Nu Mas Legana. Daca Trece Vremea Mea.
Am Nevoie Sa Ma Ajute Cineva La Niste Exerciti La Matematica Pentru Clasa AVa
Va Rog Frumos! E Urgent......rezolvati Ce A Ramas Nefacut Din Poza