RO Study
👤
Alexbarb
Alexbarb
01-12-2015
Istorie
a fost răspuns
propozitii cu cuvantul elada
Răspuns :
Kevinbeuca
Kevinbeuca
01-12-2015
Elada se numea țara Grecilor Grecii au locuit in Elada
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Punga Sunt Bile De Trei Culori. Dintre Ele , 1/3 Sunt Rosii,3/4 Din Rest Sunt Albe,iar Cele 12 Ramase Sunt Negre . Cate Bile Sunt Din Fiecare Culoare ?
In Triunghiul Dreptunghic ABC ,fie M Mijlocul Ipotenuzei BC . Daca Masura Unghiului B=60 De Grade Ai AM=10 Cm,calculati Lungimea Inaltimii AD.
De Egalat Ecuatiile Reactiilor: A)KSO4+HNO3=....b)MgCl2=Ba(NO3)2=...c)KSO4+Ba(NO3)2=..
Creeati 3 Propozitii In Care Sa Folositi 3 Sensuri Diferite Ale Verbului A Netezi
A Si B ∈ N* - {1} Astfel Incat A/3 = 1/b-1 Aratati Ca Cele Doua Nr Sunt Prime (/= Semn De Franctie)
Un Vas Are Forma Unui Cub Cu Latura De 0,12 M .Aflati In Cm Cubi ,volumul Vasului
1)Enumera : a)cinci Instrumente Muzicale b)numele A Trei Interpreti Cunoscuti Din Republica Moldova c)numele A Doi Compozitori Moldoveni 2)Alcatuieste Trei Enu
La 0 Grade C O Bucata De Fier Are Masa 39kg Si Densitatea 7800kg /m3. Sa Se Afle Variatia Densitati Corpului Daca Prin Incalzire Corpul Se Dilata Cu 1 Cm3. DAU
Raspundeti-mi Va Rog Am Mare Nevoie De Ajutor! 7008 Mg = ? Cg 2700 Dg = ? Cg 479 G = ? Cg 1,3 Kg = ? Cg 192 Dg = ? Cg 48,5 Dag = ? Cg 25 Hg = ? Cg 743,2 Mg = ?
Scrie Cuvintele Care Lipsesc 1.Numarul Straturilor Electronice In Atom Corespunde Cu Numarul ......................; 2.Azotul In Compusul N2O3 Are Valenta .....