RO Study
👤
Alexia789
Alexia789
01-12-2015
Biologie
a fost răspuns
Funcia ochiului uman ?
Răspuns :
Puffy1
Puffy1
01-12-2015
Ochiul este un organ pereche asezat la nivelul fetei . Globul ocular are forma aproape sferica . Ochiul este un organ complex si numai o mica parte din structurile sale sunt implicate in receptarea luminii , adica in fotoreceptie .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Listen To The News Report. Do Teenagers Watch More Hours Of TV Than Their Parents?
Analizeaza Cuvantul Era O Zi
3. Precizează Genul Și Numărul Substantivelor Din Text: Tovărășia, Chipul, Mistere, obraz, Prieteni. Va Rog ! Repede Dau Test .
Îmi Puteți Explica Cum Se Rezolva Un Exercițiu De Genu?[tex] \sqrt{32 \div \sqrt{8 - \sqrt{3 { \div}^{2} } } } \div \sqrt{27} [/tex] Dau 15 Puncte❤
Dau Coronițăeste Urgent
Conjugue Les Verbes À La 2e Personne Du Singulier De L’impératif (tu). (parler/avec Elle) . (finir/ton Exercice) . (attendre/là) . (se Perdre/ne Pas) . (se Dépê
Cum Explici Faptul Că Un Ecosistem Creat De Om (de Exemplu Libada) Are Mai Puține Viețuitoare Decât Un Ecosistem Natural?
Sudoko Ajutați-mă Urgent Dau Corona Urgent
Care Este Cel Mai Mare Mamifer Întâlnit În Pădurile Din România
Gaseste Cate Un Antonim Pentru Verbul ~a Trece~ Din Propozitiile: a. Andrei A Trecut Prin Fata Unei Vitrine . b. Sora Mea A Trecut Examenul c. I-a Trecut Supara