RO Study
👤
Micicici
Micicici
30-11-2015
Limba română
a fost răspuns
un proverb si comentatil va rog
Răspuns :
Manolemihaela1
Manolemihaela1
30-11-2015
N-ai carte n-ai parte.Acest proverb vrea sa zică daca nu inveti nu vei ajunge prea departe in viata.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explicaţi În Ce Constă Diferenţa Gramaticală Dintre Formele Subliniate: a) Nu-mi pasă De Nimic. b) Nu-mi amintesc De Nimeni. c) Vreau Să-mi repet De O Sută De O
Un Mol De Gaz Efectueaza Ciclul Din Figura De Mai Jos. Temperaturile In Punctele 1 Si 3 Sunt [tex] T_{1} [/tex] Si Respectiv [tex] T_{3} [/tex]. Stiind Ca Punct
Hei!Puteti Sa Ma Ajutati,va Rog: Varsta Tatalui Este De 4 Ori Mai Mare Decat Varsta Fiului.Aflati Varsta Fiului Stiind Ca Peste 6 Ani Varsta Lor Va Fi De 52 Ani
X- 1 + √3=2-X X∈R √3+2
Un Teren Dreptunghiular Are Perimetrul Egal Cu 448m Si Latimea Egala Cu 0,75 Din Lungime;intreg Terenul Este Acoperit De O Retea De Patrate Cu Latura De 4m.a)Af
Explica Proverbul :Omului Ii Curge Din Gura Miere Cu Invatatura
Un Teren Dreptunghiular Are Perimetrul Egal Cu 448m Si Latimea Egala Cu 0,75 Din Lungime;intreg Terenul Este Acoperit De O Retea De Patrate Cu Latura De 4m.a)Af
In Triunghiul ABC , AD _l_ BC, D ∈ BC , BC= 12 Cm, AC= 10 Cm Si AD = 5 Cm. Aflati : A) Aria Triunghiului ADCb) Distanta De La B La AC
In Triunghiul ABC , AD _l_ BC, D ∈ BC , BC= 12 Cm, AC= 10 Cm Si AD = 5 Cm. Aflati : A) Aria Triunghiului ADCb) Distanta De La B La AC
Ce Intelesui Au Cuvintele Lac Si Codru Va Rpg Frumos Am Nevoie De Toate Intelesurile