RO Study
👤
Babydino
Babydino
30-11-2015
Engleza
a fost răspuns
va roog este urgeent...
Răspuns :
HappyAnonimus
HappyAnonimus
30-11-2015
1. When is your English lesson?
2. How do you say that in English?
3. What kind of student is Daniel?
4. How old are you?
5. Where is your school?
6. What are your favourite sports?
7. How are you?
8. Where is your father?
✌
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Numeste Cinci Lumi Posibile In Care Poti Aluneca Prin Lectura. Trebuie Sa Numesti Lumi Diferite, Din Carti Diferite.Exemplu: -lumea Copilariei, Amintiri Din Co
1.Numește Valoarea Morfologică A Fiecărui Cuvant Din:,,Ramai Sănătos , Că Eu Mă Întorc De Unde Am Plecat.''2. Completează Tabelul (acolo Unde Este Cazul) Cu For
1 . Un Ceas Costa In Luna Mai,14€. In Luna Iunie,valoarea Acestuia A Scazut Cu 10%. Din Iunie Pana In Octombrie , Valoarea Ceasului A Crescut Cu 10%. Cat Valore
Imagineazati Ca Pleci Cu Ciresarii Intr-o Expeditie Si Trebuie Sa Iti Faci Bagajul. Scrie De Ce Alte Lucruri , In Afara De Harta Lui Victor , Mai Ai Nevoie Pt
Vreau O Carte De Gramatica A Limbii Germane Pentru Incepatori ( Care Se Poate Gasi Pe Net ---torente, Dld-uri ) // Poate Fi Si In Engleza
Imi Puteti Spune Daca Urmatoarele Propoziti Sunt Comparati:-parul Ii Era Si El Ca Neaua-enegic Ca Intotdeauna-luminosi Ca Atunci Cand Sosira Prima Data In Valea
Un Tellefon Costa 300 Lei. Se Scumpeste Cu 10%. Cat Costa Telefonul?
Ce E Un Divizor Multiplu?
Precizeaza Numarul De Silabe Si Litere Pt Cuvintele: Ratacit,incercat,macii,parchet .
Suma A Trei Nr Naturale Este 77 Primul Nr Este Cu 7 Mai Mare decat Tripul Celui De Al Doilea Nr Iar Al Doilea Nr Este Cu 5 mai Mic Decat Jumatatea Celui Deal