RO Study
👤
Dariabianca2
Dariabianca2
17-09-2014
Limba română
a fost răspuns
explica proverbul ai carte ai parte
Răspuns :
Ainstain123
Ainstain123
17-09-2014
ATUNCI CAND CITESTI INVETI LUCRURI NOI SI DE ACEEA VEI REUSI IN VIATA.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
18.Suma A Două Numere Naturale Este 12.Știind Că Primul Număr Este Divizibil Cu Al Doilea,aflați Cele Două Numere . Va Roggggggggg
Urmăriți Scurtmetrajul De Animație Lou,creat De Pixar Animation Studios In Anul 2017 . Realizați Rezumatul Oral Al Scurtmetrajului ,folosind Că Reper Fisa De Lu
Cvintetul Are Cinci Versuri Ce Respectă Regulile: • Primul Vers- Un Substantiv (tema Cvintetului); Al Doilea Vers - Două Adjective (însușiri Care Fac Referire L
REZOLVĂ! Elaborați Un Program Care Citeşte De La Tastatură Şirul De Caractere S Si Sa Afiseze Pe Ecran:Scrierea Inversă A Şirului S;Urgent Dau Coarana !!!!!
Recitește Cu Atenție Textul, Apoi Răspunde La Întrebări.a) Când A Făcut Cunoștință Conu Mișu Cu Nicușor? B)Prin Ce L A Impresionată Nicușor Pe Conu Mișu? C)De C
Analizati Cuvintele: Convocasem,aveam,am Tras, Am Asteptat,facem,vreti,am Adaugat,stiam,impresionez,deschise,inchise Si Facu
Stiind Ca 5a+2b=10 Si 25a²-4b²=70 Calculati 2b-5aVA ROGGGG!!!! DAU COROANA SI PUNCTE
Redactează Un Text Argumentativ De Minim 150 De Cuvinte In Care Sa Argumentezi Daca Viata Unui Om Depinde Sau Nu De Un Destin Trasat De O Forța Divina
9. Într-o Urnă Sunt 1 256 De Bile Albe, Roșii Și Negre. Dacă 345 De Bile Nu Sunt Nici Albe, Nici Roșii, Iar Bile Albe Sunt Cu 298 Mai Multe Decât Bile Negre, Af
Scrieti Numarul 202 Ca O Suma De Puteri De Baza 2, Avand Exponenti Diferiti.