RO Study
👤
Desteptu898
Desteptu898
30-11-2015
Matematică
a fost răspuns
Cat face 325×29 va rog mult
Răspuns :
DaniDaniela
DaniDaniela
30-11-2015
raspunsul corect este 9425
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Din 3 Depozite S-au Scos Cantitati Egale De Cartofi, Dupa Care In Primul Siloz Au Ramas 690kg, In Al Doilea 870kk Iar In Al Treilea De Doua Ori Mai Putin Decat
Un Nr. Se Aduna Cu 3,6 Iar Suma Obtinuta Se Inmulteste Cu 4. Din Produsul Astfel Se Scade 13,85 Și Se Obtine Ca Rezultat 18,45. Determinati Numarul.
INTR-UN ORAS SUNT 14287 BARBATI , FEMEI CU 179 MAI MULTE , IAR COPII SUNT CAT BARBATI SI FEMEI LA UN LOC . CATI COPII SUNT IN ACEL ORAS ?
Comenteaza Articolele Urmatoare Din Constitutia Romaniei; '' Romania Este Un Stat National , Suveran ,si Independent ,unitar Si Indivizibil.''
Dati Sinonime Pentru Expresiile: a O Sfeclia Se Lega Caa Pune Mana Pea Face Voia Cuivaa-si Incerca Norocula Tine Sfat
Ma Puteti Ajuta Cu O Problema La Chime. Care Suna Asa:Calculeaza Masa Moleculara A Urmatoarelor Substante :a) Soda Caustica ( Hidroxid De Sodiu )b) Bromc) Vitri
Aflati Produsul Numerelor A Si B Stiind Ca A+b=5 Si A La Patrat + B La Patrat =13...:D
Imi Scrieti O Compunere despre Calul Meu .am Nevoie De 6 Propozitii .mersi
Daca Dintr-un Numar Natural Se Scade 15, Rezultatul Se Dubleaza, Apoi Se Scade 34, Noul Rezultat Se Imparte La 11 Si Se Mai Aduna 12 Se Obtine numarul 18. Care
O Propozitie Simpla Cu Primavara