RO Study
👤
Cernalevschi
Cernalevschi
29-11-2015
Istorie
a fost răspuns
explica notiunea de razboi civil
Răspuns :
Vladagromovenko
Vladagromovenko
29-11-2015
razboiul civil este un conflict armat in care factiunile aflate in conflict sunt segmente ale populatiei aceleiasi tari, imperiu sau diviziune politica. in general, aceste razboaie au ca sursa lupta pentru controlul puterii in stat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Compunere In Care Se Decrie Primavara . Cine Ma Poate Ajuta ?
Valoarea Raportului A Doua Numere Naturale Este 0,64. Media Aritmetica A Celor Doua Numere Este Egala Cu 61,5 a) Calculati Suma Celor Doua Numere b) Calculat
Cine Imi Poate Traduce In Limba Franceza Urmatoarele?Va Rog Fara Google Translate.Multumesc! Cand Am Intrat In Clasa Pentru Prima Data,plina De Emotie M-am Asez
Imi Mai Puteti Spune Propozitie Cu Cuvintele : Stressful , Demanding , Rewarding ? -pe Engleza ??? Separat
Identifica Care Sint Apele De Suprafata Din Raionul Drochia .Prezinta Exemple De Influenta A Acestora Asupra Reliefului Si Lumi Organice
Construiti Proprozitii Care Sa Cuprinda a Un Pronume Posesiv Indicand Un Singur Posesor Si Un Singur Obiect Posedat b Un Pronume Posesiv Indicand Un Singur Pose
Cand Se Cere Sa Vorbesc Pe Scurt ( 4 Rânduri) Despre Subiectul Unei Fabule Vorbesc Despre Morală Sau Despre Actiunea Propriu-zisa?
Care Sint Orchestrele Renumite De Muzica Populara Din R.moldova? Dar Speciil;e Folclorului Ocazional ???
Care Este Rolul Articolelor Nehotarite Din Urmatoarele Exemple Apuca Prin NISTE Codri Mari. Fiara Sosind La Malul UNUI Rau Mare.
Use The Words With Wlill Or Won't To Make Senteces About Special Ice Cream : Affirmative (+),negative (-) , Or Questions (?) 1. The/make/ice Cream /your /green