RO Study
👤
Kex423
Kex423
29-11-2015
Limba română
a fost răspuns
ce inseamna picior metric in poezii?
Răspuns :
Anonym1302
Anonym1302
29-11-2015
Piciorul metric e ritmul poeziei, care poate fi trohaic(prima silaba e accentuata si a doua neaccentuata),iambic(prima silaba e neaccentuata si a doua e accentuata), amfibrahic(prima si a treia silaba sunt neaccentuate si a doua e accentuata)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Litera Corespunzatoare Corpurilor Geometrice Alaturate Care Au Ca Fete Patrulatere Convexe
Dintre Numerele 3486,3428,3472,3390 Alegeti Si Scrieti Numerele Care Sunt Mai Apropiate De 3400 Decat De 3500 Va Rog Repede!!!!!
D-au Coroana , Va Rog Ajutati-ma Este Urgent ! Traduceti Textul Din Romana In Engleza Textul De Mai Jos :
O Rezolvare Completă Pentru Grilă, Mulțumesc!
7. Aflați Cel Mai Mic Număr Natural De Forma Abcd Care Are Cifrele: a) Diferite Două Câte Două; b) Numere Consecutive; c) Numere Consecutive Pare; d) Numere Con
Va Rog Va Rog Va Rog Va Rog
Reprezintă Pe Axa Numerelor Următoarele Puncte A(6),B(-3),C(-1,5),D-(5),E(2),F(8)
Va Roog Am Nevoie Urgent Exercitiile Astea 1,3(a,b) Si 4 Va Roog Urgent Dau Coroana Si Puncte Va Roog Am Nevoie Ultima Intrebare Va Roog Uitativa Pe Contul Meu
Transcrie Enunturile .Completeaza Spatiile Libwre,alegand Cuvintele Potrivite De Pe Etichetele Colirate ,balta,munte,desert,deal,.Padurile De Foioase Se Intalne
Am Nevoie De Un Text Continuu Dau Coroana, Repede Va Roggg