RO Study
👤
Ileana5
Ileana5
29-11-2015
Matematică
a fost răspuns
5 supra 2x-1 sa fie supraunitara
Răspuns :
Saoirse1
Saoirse1
29-11-2015
5>2x-1=>-2x>-1-5¸=>-2x>-6|(-1)=>2X<6=>X<3=> X={0,1,2}
Answer Link
Baca01
Baca01
29-11-2015
x este egal cu 1 sau doi pentru ca:
1).2 x 1-1<5
2-1<5
1<5
2).2 x 2-1<5
4-1<5
3<5
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Abc Triunghi Dreptunghic Masura A Egal 90 Sinb Egal 1 Pe 3 Aria Egal Opt Radical Doi Aflati Perimetru
Daca Dintr-un Numar Natural Scadem 1/2 Si Inca 2 Iar Din Rest 1/2 Si Inca 3 Obtinem 85.aflati Numarul Natural
In Lanturile Trofice Scurte (de Exemplu, Alga -> Purice De Apa -> Crap) Se Acumuleaza Mai Multa Energie In Ultima Veriga Decat In Lanturile Lungi (de Exem
Inlocuiti Expresiile Urmatoate Cu Un Verb : a - L Pune Pe Drumuri a Pune Pe Jar a Pune In Gand a Sterge Cu Buretele a Scoate Din Necaz a Scoate Sufletul Din ..
Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 20m.Stiind Ca Lățimea Este Mai Mică Decât Lungimea Cu 2 M ,sa Se Afle Lungimea Si Lățimea Dreptunghiului.
Enumera Relatiile Care Se Stabilesc Intre Participantii La Un Concurs International As Vre Raspunsul Repede Pana Pe 10.04.2016
Imagineaza-ti Ca Ai Urcat In Copacul Departarilor. Redacteaza O Compunere In Care Sa Descrii Taramul Unde Ai Ajuns. Am Nevoie Urgent,va Rog Dau Coroana.
Am Si Eu Nevoie De Un Adjectiv La Substanivul Inbizire.
Partea Principala De Propoziție Care Arata Cine Face Acțiunea Exprimata De Predicat
Imaginativa Ca Parintii Vostrii Au Plecat In Germania Timp De 2 Luni Si Tu Ai Ramas Cu Bunica Ta. Mai Ai Un Frate La Liceu Careia Ii Este Deasemenea Dor De Ei.