RO Study
👤
Crancorina
Crancorina
29-11-2015
Matematică
a fost răspuns
A in reuniune cu B = multime vida
A=?
B=?
Răspuns :
Marymovileanu
Marymovileanu
29-11-2015
Când reunim 2 mulțimi , scriem totalitatea elementor din ambele mulțimi, la un loc.
Dacă A reunit cu B = Ф , atunci A=Ф , și B = Ф .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Figura De Mai Jos ΔABC≡ΔMNP. Calculati AB+BC+MP.
SCRIETI IN ORDINE DESCRESCATOARE : A) Nr Impare Cuprinse Intre 340 Si 328: trebuie Sa Fie 9 Nr.
Write About The Way You Usually Spend Your Week-end.Do Not Use More Than 80 WordsPLS AJUTATI-MA AM NEVOIE DE AJUTOR
Titlu Privighetoare Autor Alexandru Bratescpersonajul Principalpersonajele Secundarepersonajele Pozitivepersonajele Nagative
Cine Ma Poate Ajuta Cu Aceasta Problema? : Sa Se Rezolve In Multimea [0,2pi) Ecuatia Sinx=-1/2Scuze Cu Am Gasit Simbol Pentru Pi.
Write A Letter To Sue Telling her What You And Your Family Did Last Summer Holiday .Do Not Use More Than 100 Words PLS AJUTATI-MA
Imi Spuneti Si Mie Exeplicatia Semnelor De Punctuatie Din Dialogul Acesta?-Sa Ti Le Curat? Repeta Gepetto Uimit. N-as fi Crezut Niciodata, Baiatule,ca Ai Gatul
Se Consider Sirul 21,33,45,57...aScrieti Inca Patru Termeni Ai Sirului.b)Numarul 1197 Este Termen Al Sirului?Ce Loc Ocupa Acest Numar In Sir?
18)Prețul unui Kilogram De Roșii A Crescut Cu 20%.Aflați Prețul Inițial Dacă Prețul Final Este egal Cu 8,40 Lei.
Aflati Numerele Naturale X,y,z Stiind Ca Sunt Respectiv Proportionale Cu 0,25; 0,(3); 0,5 Si Ca Xy +xz +yz =54.