RO Study
👤
Iremus1234
Iremus1234
29-11-2015
Limba română
a fost răspuns
Am nevoie de atru ape cunoscute!!!!
Răspuns :
Tanasee13
Tanasee13
29-11-2015
Constanta
Dunarea
Volga
Lacul Rosu
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redacteaza O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa Descrii Imaginea Unui Peisaj De Munte
Diferenta Dintre Cel Mai Mare Numar De Cinci Cifre Diferite Cu Cifra Zecilor 7 Si 2345 Este: a)97.441 B)96.339 C)98.675 D)96.330 E)97.441
Cat Face 50 La Suta Împărțit La 2 0 La Suta?
O Compunere ' O Posibila Aventura A Cunoasterii Prin Cuvant ' Cu Inceputul ' Daca Privesti La Echinox Intr-un Stop /de Roua Si Spui EIZEOP / POTI SA SCHIMBI L
Care Sunt Atributele Adjectivale Si Cum Se Analizeaza ? colindele Inalta-n Seara spinarile Albastre Sure iar Drumuri Merg Calauzite cu Procesiunile De Plopi o
Cate Zile Pot Fi Intr-o Perioada De Timp De 3 Ani Consecutivi ? Cate Situatii Exista ?
Va Rog Urgen! Scrieti Un Mod De Cerere Pentru Tabara ,,codru".Dau Punctele Si Coronita.
Ajutooooooooor! Daca Elevii Clasei S-ar Alinia Cate Patru Ar Ramane Un Rand Cu Doar 2 Elevi. Daca S-ar Alinia Cate 7, Ar Ramane Un Rand Cu Doar 5 Elevi. Care Es
Dimensiunile Unui Dreptunghi Sunt 14 Cm Si 5 Cm. Aflati Aria Si Perimetrul Dreptunghiului Hai Va Rog Eu Mult
Cerinţa Se Citește Un Număr Natural N. Să Se Determine Suma Divizorilor Săi. Date De Intrare Programul Citește De La Tastatură Numărul N. Date De Ieşire Program