RO Study
👤
GoogleStar
GoogleStar
29-11-2015
Engleza
a fost răspuns
Find someone who has got...
Răspuns :
Becy20
Becy20
29-11-2015
gaseşte pe cineva care are...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Comentati In Aproximativ O Pagina Urarea Sa Fii Mai Bun Decat Traian Si Mai Fericit Decat Augustus Va Roggggggg Am Cautat Pe Net
Suma A Doua Numere Naturale Este Cel Mult Cu 80. Aflati Cele Doua Numere, Stiind Ca Impartind Pe Cel Mai Mare La Cel Mai Mic Obtinem Catul 7 Si Restul 8
Parcul National Cozia Are O Suprafata Totala De 17 000 Ha. In Parc Trei Echipe De Cercetatori Denumite Echipa Alfa,echipa Beta Si Echipa Gamma Isi Desfasoara ac
Explicati Ce Inseamna:a)culmea Cea Mai Inalta A Muntilor Carpatib)tara Mandra Si binecuvantata Intre Toate Tarile Semanate de Domnul Pre Pamantc)Ea Seamana A Fi
Diferenta A Doua Nr. Este 95,iar Catul Lor 6.Afla Suma Numerelor.
Diferența A Doua Numere Zecimale Este 3,3 . Unul Dintre Ele Este De 1,2 Ori Mai Mare Decât Celalalt. Determinați Suma Celor Doua Numere . Va Rog Sa Ma Aj
Maria Are 286 De Carti. Bogdan Are Cu 98 De Carti Mai Putine Decat Maria ,iar Alina Cu 89 Mai Putine Decat Bogdan.cate Carti Are Fiecare Copil.
Buna!Am Nevoie De O Compumere Max. 15 Randuri In Care Trebuie Sa Descriem O Furtuna.Multumesc!
( 0,71-0,52) Inmultit (14,3+12,5) Inmultit 10 La Patratva Rog Sa Ma Ajutati
Daca Maresc De 4 Ori Suma Pe Care O Am,voi Obtine O Suma Cu 380 Mai Mare Decat Doua Treimi Din Suma Initiala.Ce Suma Am Avut La Inceput?