RO Study
👤
Spinuden
Spinuden
28-11-2015
Chimie
a fost răspuns
AL+HCL-->ALCL3+H2
REZOLVATI IN:
EIC:
EIR:
VA ROG
Răspuns :
Iuliandamian
Iuliandamian
29-11-2015
Al+HCl=AlCl3+H2
(EIC) Al⁺³+H⁺+Cl⁻=Al⁺³+3Cl⁻+2H⁺
(EIR) NU EXISTA
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Dreptunghi Are L = 50 Dm Și L = [tex] \frac{3}{5} [/tex] Din Lungime.Aflați : a) Perimetrul Dreptunghiului ( În Metri ) B) Aria Dreptunghiului ( In [te
Daca 3 Kg De Mere Costa 2,40 Lei,atunci Cu 12 Lei Se Pot Cumpara Cate Kg De Mere?
Ce E Cardinalul Unei Multimi??
Cine Este Ciobanila?
Am Nevoie De Planul De Idei al Nuvelei Gura Satului - Ioan Slavici Si Al Nuvelei Budulea Taichii !!! Urgent !!!
De-a Lungul Traseului Parcurs, Unul Dintre Copiii Care Însoţeşte Echipa Gamma Foloseşte O busolă Şi Constată Că Acul Acesteia Rămâne Orientat Pe Direcţia N-S. E
Numinti Trei Parti De Vb care Desi Au Sens Lexical , Nu Pot Exprima Functia Sintactica De Subiect
Am Si Eu Nevoie De O Compunere Care Sa Preceada Finalul: ,,De Atunci Am Invatat Sa Nu Mai Judec Oamneii Dupa Aparente. Am Nevoie Urgent De Ea, Ca O Sa Plec La S
O Cascada Are Debitul Volumic Dv=0,46 M3/s(debitul Volumic Este Definit Prin Relatia Dv=V./t Fiind Numeric Egal Cu Volumul De Apa Ce Trece Printr-o Sectiune Tra
O Cascada Are Debitul Volumic Dv=0,46 M3/s(debitul Volumic Este Definit Prin Relatia Dv=V./t Fiind Numeric Egal Cu Volumul De Apa Ce Trece Printr-o Sectiune Tra