RO Study
👤
Dintila
Dintila
28-11-2015
Limba română
a fost răspuns
determinati2supra3 din 27
Răspuns :
Nelu01
Nelu01
28-11-2015
2[tex] \frac{2}{3}*27=\frac{27*2}{3} = \frac{54}{3} =18[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
9. Observă Imaginea Şi Compune Un Dialog De 4-5 Replici Cu Titlul.Înghetata Neascultători.Nu Uita Să Foloseşti Linia De Dialog Când Scrii Replicile Personajelor
14 În Figura Alăturată , ABCD Este Trapez Dreptunghic , * A = 90 ° , * B = 60 ° , AC LBC Şi BC = 12 Cm . A Aflați Lungimile Bazelor Trapezului . B Aflați Lungim
Repede Va Rog Am Timp Numai Pâna La 9:15 Dau Coroană +35 Puncte. 1.Construiește Enunțuri Conform Cerinţelor: A) Cuvântul Mă Să Fie Pronume Personal Ş
Povestește Oral Fragmentul Tău Preferat. Colind De Craciun De Sharles Dickensrepede Plss 10puncte +coroana
Calculati Perimetrul Si Aria Triunghiului Din Figura Alaturata. Imi Puteti Si Explica Va Rog ?
4 La Puterea 5 = 2 La Puterea X x=?? Dau 100 Puncte
În Canada 80% Din Populație Vorbește Engleza, Iar 90% Vorbește Franceza. Să Se Afle Cât La Sută Din Populația Canadei Vorbește Cu Siguranță Și Engleza Și France
2. În Figura Alăturată Sunt Reprezentate Punctele Coliniare A, O Şi B, Iar Semi- dreptele OC Şi OD Sunt Situate În Acelaşi Semiplan Determinat De Dreapta AB,ast
Whose Ideas Led To The Foundation Of Islam? Group Of Answer Choices 1.Ishmael 2.Potius Pilate 3.Muhammad 4.Moses
Va Rogggg.............