RO Study
👤
Leul11
Leul11
28-11-2015
Limba română
a fost răspuns
ce este tunetul si fulgerul
Răspuns :
Deliaavasilcai
Deliaavasilcai
28-11-2015
este atingerea a doi nori producand fulgerul,iar tunetul de fiecare data urmeaza dupa fulger. Asa stiu eu...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
14 In Imagine Ai Desenul Micşoradimensiunile De 20 M (lungimea) Şi 10 M (lățimea). Suprafațacultivată, Cu Excepţia Unui Pătrat Betonat, Cu Latura De 2 M.Alege E
Va Rog Urgent Dau 100 De Puncte Și Coroana!!!! Urgentttt
Am Nevoie Astăzi Cine Ma Poate Ajuta?
Fie [tex]a = ( \sqrt{2} + \sqrt{8} + \sqrt{18} - \sqrt{50} ) \times ( \frac{1}{ \sqrt{2} } - \frac{1}{ \sqrt{8} } - \frac{1}{ \sqrt{32} }) [/tex]Efect
Rezolvă Problemele Cu Plan Și Prin Exercițiu.a) Corina A Adunat 26 De Scoici, Iar Liliana - De 3 Ori Mai Multe. Cu Cât Maipuține Scoici Are Corina Decât Lilia?b
Mesajul Poeziei Mother To Sun Scrisa De Langston Hughes
3. Identifică Fragmentul În Care Este Prezentat Motivul Pentru Care Domnulnostru Lisus Hristos A Spus: „Fiule, Iertate Îți Sunt Păcatele Tale!".Argumentează De
Urgent!! Raportul Este O Fracție? Adică Sa Zicem Raportul Lui 1 Și 2 Este 1 Supra 2??
Priveşte Cu Atenție Imaginea. Dă Un Nume Băiatului. Scrie Untext De 5-6 Enunțuri. Poţi Folosi Şi Întrebările Următoare.▸ De Ce A Ajuns Băiatul La Medic?▸ Ce Îi
Mets Les Objets À Leur Place.a. Les Vêtements.b. Les Livresc. Les Photosd. L'ordinateure. La Lampef. Les Coussinsg. Le RideauComplète Librement Les Phrases.ilva