RO Study
👤
Andramarina17
Andramarina17
28-11-2015
Limba română
a fost răspuns
exemple substantiv comun
Răspuns :
Croitoruana2002
Croitoruana2002
28-11-2015
ex: carte, fata, copac
propozitie: cartea este folositoare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
DAU COROANA !!!! Dimensiunile Unui Paralelipiped Dreptunghic Verifica Relatia 2L=3l=5h=600 Cm. Calculati:(2L+3l+5h) La 2 ; Volumul Paralelipipedul Si Aria To
Imi Puteti Da Un Titlu De Doina
Bunica A Preparat 20 L De Compot De Visine Si Vrea Sal Puna In Sticle De Acelasi Fel Cate Sticle Ar Folosi A) Numai De 1l B) Numai De O Jumatate De Litru C) Nu
Un Vector Contine Maxim 50 De Numere Intregi.Lungimea Vectorului Si Elementele Sale Se Citesc De La Tastatura.Sa Se Afiseze Cate Dintre Elemente Au Valoarea Ega
Spunetimi Va Rog Doua Tiprri De Ghetari Si Dati Exemple. Va Multumesc!
Indicati Atributele Adjectivale: Dar Ce Zgomot Se Aude? nici Un Zbor I Atmosfera, Pe Zapada Nici Un Pas. eu Nu Stiu ce Taina Ma-ndeamna La Drum
Cinci Baieti Si Patru Fete Au Cules Impreuna 295 Kg De Struguri Aflati Ce Canditate De Struguri A Cules Un Baiat Stiind Ca 2 Fetite Au Cule
Stiind Ca 7 Caiete Si 4 Carti Costa 92,70 Lei, Iar 7 Carti ,4 Caiete Si 11 Creioane Costa 154,80 Lei , Aflati Cât Costa 5 Carti,2caiete Si 9 Creioane
Complete The Sentences With A Present Or Past Passive Of The Verb In Brackets. •Tea ... In Sri Lanka. (grow) •Our Flats... In The 1980s. (build) •Their School E
Irina Este Cu 14 Ori Mai Mica Decat Verisoara Sa Ana Cu 5 Ani In Urma Ana Era De 3 Ori Mai Mare Decat Irina Cati Ani Au Cele Doua Fete Acum