RO Study
👤
Durugiu
Durugiu
28-11-2015
Limba română
a fost răspuns
ghicitori despre priegtenie
Răspuns :
Istodorcatalin
Istodorcatalin
28-11-2015
N o poti cumpara sau vinde Nici in mana N o poti prinde Dar o poti loa cu tine Sa te ai cu lumea bine(prietenia)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
12. Fie Triunghiul Dreptunghic ABC, Cu A = 90°, Şi Triunghiul Dreptunghic DAC, Cu DAC = 90°, Care Au Catetele AB Şi AD Incluse Într-un Plan A, Iar C Nu Apartine
CIne Poate Sa Imi Scrie Si Mie Un Eseu Care Sa Raspunda La Aceste Intrabari Pe Baza Cartii „Cinci Saptamini In Balon" De Jules Verne. 1. Ce Mi-a Plăcut? Ce Nu A
Imi Trebuie Rezumat PE CAPITOLE La Cartea "Toate Panzele Sus!" Va Rog Zilele Astea Si Sa Fie Pe Capitole Adica Primul Capitol Si Rezumatul Si Dupa Separat La Ce
13. Câte Forme Sunt Scrise Greșit În Grupurile De Cuvinte V-a Încerca, Va Revăzut, Va Dat, Va Mulțumit: A. 2; B. 3; C. 1; D. Toate. Urgeeentttttt Va Roooooog!!
Tatăl Are 47 De Ani Iar Fiul Său Are 23 De Ani. Cu Câți Ani În urmă A Fost Tatăl De 5 Ori Mai Mare Ca Fiul?
Ajutor La Ex 6 Va Rogg Dau Coroanaaa!!!!!
Exprima Ti Atitudinea p 157 Istorie Clasa A6a.
Daca U=5a+3b+2c Si V=4a+6b+7c , Aratati Ca U+v Sunt Divizibili Cu 9.
12,5% Din Elevi Ai Unei Clase Merg La Olimpiada De Matematică. Câți Elevi Sunt În Clasă Dacă 4 Elevi Au Mers La Olimpiadă?
2. Care Este Cel Mai Mic Număr Natural Pătrat Perfect Divizibil Cu 3, 4, 5 Şi 6?dau Coroana Si Puncte