Răspuns :
EGIPT. un loc foarte interesant de vizitat. acolo sunt piramide inalte. inalte de tot ,vechi de peste 1000 de ani .se spune k in cea mau inalta si veche piramida ar fi trait faraonul tutan camon(nu cred k e scris corect) care era de temut . el era foarte bogat.. si k noapte umba prin piramide fantoma lui care si in zilele de azi isi cauta comoara . inauntrul piramidei sunt statui din aur masiv. tronul regelui poleit cu aur si incrustat cu diamante. mumii in sarcofage facute din aur , pline cu comori vechi. in piramizi nu sunt ferestre pt lumini dar sunt niste torte care ard acolo si fac k incaperile sa para infricosatoare si sa iti fie frica sa continui drumul. peste tot sunt veze de aur si argint cu cactusi si diferite plante.. Nilul trece prin egipt si e singura sursa de apa .
egiptul este perla mea, visul in care toate culorile se combina pt a crea un tablou de vis.
nouri albi ce sclipesc pe cer, marea de nisip aurie si palatele construite de magii necunoscte imi creaza speranta intr- o lume a creatii
nouri albi ce sclipesc pe cer, marea de nisip aurie si palatele construite de magii necunoscte imi creaza speranta intr- o lume a creatii