RO Study
👤
Justinbieber
Justinbieber
27-11-2015
Chimie
a fost răspuns
aditia bromului la 1 -butena?
Răspuns :
Puia68
Puia68
27-11-2015
CH2= CH-CH2-CH3 +Br2--> CH2Br -CHBr -CH2-CH3 DISPARE = si se obtine un produs dibromurat saturat 1,2,dibromo -butan
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Joc. La Cumpărături. Imaginează-ți Că Mergi La Cumpărături Şi Vrei Să Cumperi Produ- Sele Din Imagini. Observă Prețul Fiecărui Produs Și Reducerea Care Se Ap
Creează Comparații În Baza Poveştilor Cunoscute. Harnic Precum Şiret Ca - Leneş Ca -
Aflați Măsurile Unghiurilor Triunghiului ABC Și Precizați Natura Lui Știind Că M(unghiul A)= 4×m (unghiul B) Și M(unghiul C)= 60°.va Rog Nu Răspundeți Aiureac
Ajutați-mă Urgent La Ex: 7 !!!!!!!!!!!!!!!!!
Redacteaza Un Text In Care Sa Argumentezi Daca Necinstea Din Ignoranta Poate Fi Sau Nu Iertata
71.După Ce Un Biciclist A Străbătut O Treime Din Drum,constată Că Mai Are De Parcurs 64 De Km. Află Lungimea Drumului.Am Devoie Urgent Și Am Nevoie Să Fie Repre
Se Dau Numerele 8 Și 4 Află Suma,diferența,produsul Și Cîtul
Problema Cu Rezolvare Biologie Sindromul Turner Dau Coroană
4 Observǎ Literele Scrise Colorat. Ce Crezi Că Reprezintă? Curajos Curajoasă Curajoase Curajoși
1. Conform Tabelului, Cel Mai Înalt Vårf Prezentat Este: A) Parângul Mare; B) Nedeia; C) Ştefleşti; D) Vârful Lui Patru. 2. Conform Informațiilor Din Tabel, Tra