RO Study
👤
Nikolaibulikanu
Nikolaibulikanu
26-11-2015
Limba română
a fost răspuns
ce inseamna metafora
Răspuns :
Dinaa
Dinaa
26-11-2015
Figură de stil rezultată dintr-o comparație subînțeleasă prin substituirea cuvântului obiect de comparație cu cuvântul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
B) Numarul Numerelor Naturale De Forma A5b (bara Deasupra) ,cu A<b,este... C) Numarul Natural Ab7c(cu Bara Deasupra ),pentru Care Cifrele Su T Consecutive ,e
Rezolvati Asta Rapid Va Rog
Completează Spațiile Punctate Astfel Încât Să Obții Propoziții Adevărate Dacă Înmulțesc Un Număr Cu Zero Produsul Va Fi Dacă Înmulțesc Un Număr Cu Unul Produsul
Scrie Semnele De Punctuație Potrivite:
Numărul 72 * 73....Va Rog Foarte Mult Ajutați-mă Cu Aceste Exerciții Am Mare Nevoie
Pot Fi Scrise ... Numere Naturale De 4 Cifre Mai Mari Decât 9 990, Cu Suma Cifrelor 32. A) 5 B) 9 C) 4 D)1 Ajutor
Numărul 72 * 73....Va Rog Foarte Mult Ajutați-mă Cu Aceste Exerciții Am Mare Nevoie
Completeaza "jurnalul Cu Triplă Intrare".fragmentul Care Mi-a Placut Cel Mai Mult.motivarea Alegerii.desen Reprezentativ.va Roggg Este Urgent Dau Coroana!!!!
15 La Cel Mai Mare Număr De 5 Cifre, Adună Cel Mai Mic Număr De 4 Cifre Identice Şi, Din Suma Scade Cel Mai Mic Număr De 5 Cifre În Care Se Repetă De Două Ori C
Bunaaa,ma Poate Ajuta Cineva Cu Exercitiile De La Sub 1?