RO Study
👤
Anonim
Anonim
26-11-2015
Fizică
a fost răspuns
1 m la a 3 = ?l
cine imi spune si mie va rog frumos
Răspuns :
Dianab09
Dianab09
26-11-2015
30 m mi se pare dar poate nu e corect fiindca sunt clasa a6
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Un Text De 10 Rânduri În Care Începutul Sa Fie Sunt Recunoscător Părinților Deoarece
Rezumatul Intrigii Unei Povestiri Ce Te-a Imprisionat (intriga Este Rezumata In Text Coerent, Cu Referire La Celelalte Momente Ale Subiectului). Personaje Repre
AA' - Inălțime BB'- Inălțime CC'-inălțime Demonstrati: ∆ AB'C' Asemenea Cu ∆ C'BA' Asemenea Cu ∆ B'A'C Asemenea Cu ∆ ABC. Ajutați Mă Va Rog!!!!
4han-hangiu, Dodorie- 4. magie- bucate -
Pe Cercul De Centru O Și Rază De 24 Se Consideră Punctele A,B,C În Această Ordine Astfel AB=24rad2 Și AC=24rad3. Perimetrul Și Aria Triunghiului
Operaţiilor: 27 8 -2)-2. 9 2 4. Efectuați Calculele Şi Exprimați Rezultatele forma Unei Fracţii Ordinare Ireductibile. 1 a) 0,(7) +2,(3)-3-2 21 3. (-2) (-3)³ 23
Elevii Clasei A III A Au Propus Să Recicleze 84 Kg De Materiale Refolosibile În Graficul De Mai Jos S Au Un Notar Calitățile Materiale Reciclabile Câte Kilogram
Este Isoscel. 11. Construiți Triunghiul ABC Şi Mediana BM, M = AC Şi Notați Cu N Simetricul punctului B Faţă De Punctul M. Ce Puteți Spune Despre Dreptele: a) A
Ce Număr Recomandă Fiecare Literă? I Este A Patra Parte Din E Și Dublul Lui B E Este 2 N B Este Mai Mare Cu 4 Decât Produsul Numerelor 4 Și 3 Ordonând Crescător
2. Daca A Supra B Este Egal Cu 3 Supra 5 Si A Este Egal Cu P% Din B Atunci P Este Egal Cu: a) 30 b) 50 c) 150 d) 60