👤

Un text cu cuvintele:camera, incearca, ceasul, bunicul, bucuros, repara, atentie, zece, cunoscut

Răspuns :

Sylvii
Cum am intrat in camera l-am vazut pe bunicul care repara ceasul de lemn. Dupa zece ani de cand nu-am vazut m-a privit cu atentie si s-a uitat bucuros, cu lacrimi in ochi. Emotia mi-a transmis-o imediat si atunci am cunoscut cu adevarat puterea dorului.
intro zi de vara frumoasa eu eram in camera mea citeam o carte de povesti si dintrodata vine sora mea repezita sa incerc prajitura facuta de mama am gustato si mia placut la nebunie mam uitat la ceas si era foarte tarziu pt ca am planuit sa mergem la bunicul nostru care era singur acasa.Am ajuns bunicul nostru era prin curte uda legumele era foarte bucuros ca am venit pe la el pe urma eu am facut pana la bicicleta si bunicul meu mia reparato,iam multumit si am plecat acasa impreuna cu sora mea neam luat la revedere si am plecat.pe un drum era un panou cu ATENTIE!!!!! neam gandit noi oare dece o scrie asa???neam razgandit si nu am mai luato pe drumul aceela mama a spus la 11:10 sa fim acasa pt a lua masa. si era 11:00 neam grabit pt a ajunge acasa.Am ajuns mama pregatise masa asa cum trebuia cu multe bunataturi asternute pe masa.Ziua aceeia a fost minunata.Sper ca team ajutat!!!!!!!!!!!!!!!!!