RO Study
👤
Anonim
Anonim
26-11-2015
Limba română
a fost răspuns
sensul polisemantic al cuv imprejurare
Răspuns :
Maita
Maita
26-11-2015
Imprejurare in care a facut lucrul acela l-a influentat.
Am vazut prin imprejurare un iepuras.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună Ziua! Am Mare Nevoie De Ajutor! D-na @Valdanet , Va Rog Frumos, Mă Puteți Ajuta? ❤❤❤
Perimetrul Unui Patrat Este De 436 M . Latura Patratului Este De ?a)109b)19c)218d)872
3. În Figură Sunt Reprezentate Alei Într-un Parc. Se Ştie Că AD Paralel BC, D Apartine (BC), Iar Distanţele De la D La Aleile AB Și AC Sunt Egale. Dacă BC = 10
Prezintă, Într-o Scurtă Compunere Descriptivă, Obiceiurile Animalului Tău De Casă Sau Ale Celui Pe Care Ti-ai Dori Să-l Ai. Foloseşte Pronume Reflexive Și Subli
1. Explicati Rolul Poetic Al Interjectiei Din Strofa A Doua Si Al Inversiunii Din Sintagma Tarzie Toamna Din Ultima Strofa A Poeziei. 2. Selectati, Din Primele
Ma Poate Ajuta Cineva E Urgent. Va Rog
Your Class Has Recently Been Discussing The Advantages And Disadvantages Of Watching Films At The Cinema And At Home On Video. Your Teacher Has Now Asked You To
Bună Ziua! Am Mare Nevoie De Ajutor! D-na @Valdanet , Va Rog Frumos, Mă Puteți Ajuta? ❤❤❤
Transforma Dialogul În Povestire De Asta Este Un Mister...pentru Al Întâlnit Pe Marele Ozscurt Va Rog
O Treime Dintru Numar Se Afla Prin........ De........ La.......... Completeazaprice Doime Este........cu O Jumatate Completeaza