RO Study
👤
Cozminn1
Cozminn1
26-11-2015
Limba română
a fost răspuns
La ce intrebari raspunde predicatul?
Răspuns :
Roxana171
Roxana171
26-11-2015
Predicatul raspunde la intrebarea: Ce facea?
Answer Link
Caee
Caee
26-11-2015
Predicatul raspunde la intrebarile : ce a facut ? , ce face ? . Sper ca te-am ajutat .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. In Figura Alăturata, Triunghiurile ABC ABM, ACN Si BCP Sunt Echilaterale.a) Ardtati Ca Punctele M, A, N, Respectiv M, B, P Şi Respectiv N, C, P Sunt Coliniar
Sa Se Afle X Din Relația
8. Fie Abc Un Triunghi Oarecare, In Care Ab<ac<bc. Lungimea Laturii [ac] Este Cu 12 Cm Mai Mare Decat Lungimea Lui Ab, Iar Lungimea Lui [bc] Este Dublul L
4.O Echipa De Agricultori A Cules Strugurii Dintr O Vie In Trei Zile .In Fiecare Zi Ei Au Cules O Cantitate De Trei Ori Mai Mare Decat In Ziua Precedenta.Daca I
Plss 13 Si 14 Am Nevoie De Ele !!!
Asociaza Cartea "Calatoriile Lui Gulliver" Cu O Alta Carte Citita.Va Rog Ajutati-ma Am Nevoie Urgent!!!!!!!!!!!!!
6.Un Producator Vinde Mere La Trei Cumparatori .Primul Ii Vinde O Jumatate Din Cantitate Celui De-al Doilea O Treime Din Ce Ii Ramasese Iar Celui De-al Treilea
Dacă 4 Mere Și 6 Banane Costă 1,56 GBP Și 9 Mere Și 7 Banane Costă 2,60 GBP, Care Este Costul Unui Măr Și A Unei Banane?
La Maraton Participă 50 De Persoane: Femei, Bărbați Și Copii. Știind Că 35 Nu Sunt Copii, Iar Numărul Femeilor Este Cu 7 Mai Mare Decât Cel Al Copiilor, Câți Bă
Ex.4 Va Roggg Repedeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ffffffff Repeedeeeeee