RO Study
👤
Mariamia1
Mariamia1
26-11-2015
Limba română
a fost răspuns
Scrisoare pentru bunicii mei
Răspuns :
Аноним
Аноним
26-11-2015
dragi bunici,eu o sa plec in excursie in 7.08.2013 si cand o sa vin din excursie,o sa vin la voi in vizita.cu drag,alexandra.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Știind Că Descazutul Este 93 Si Restul 3,poti Afla Scazatorul?
5. Determinați Im F, Dacă Cu G Am Notat Graficul Funcției Și G = {(0; 1); (1; 2); (3; 10)}.
Radu Și Tudor Au Împrumutat 800 De Lei. Dacă Radu Ia Dat Lui Tudor O Cincime Din Suma Pe Care O Are,atunci Cei Doi Copii Ar Avea Sume Egale. Este Posibil Ca Rad
6. Formulează Câte O Propoziție Simplă, Respectând Indicațiile: A. Subiectul Este Exprimat Prin: - Substantiv Propriu; - Pronume Personal. B. Predicatul Este Ex
7. Aflându-se În Sectorul Păsărilor, Codruț Observă Că Numărul Fazanilor Reprezintă Două Treimi Din Numa rul Porumbeilor. Dacă S-ar Aduce Încă 6 Porumbei, Atunc
Fami O Compunere Argumentativa Despre Sărbătorile De Iarna
Poezie Despre Familie
4. Прочитайте Предложения. Укажите, Какие Из Них Простые, А Какие Сложные. Назови Те Грамматические Основы Предложений. 1) Праздники И Памятные Даты Отмечаются
Numiti Procesul Care Face Posibil Ca Intr O Incapere Sa Simtim Miros De Benzina Sau Deretgent Solid
Calculeaza: 380 I + 320 Dl = _ I70q + 3000 Kg= _ T12 Km - 300m = _ Hm15 Ore- 12 Ore Si 180 Min= _ Min.pls Dau Coroană