RO Study
👤
Sanducip
Sanducip
26-11-2015
Limba română
a fost răspuns
Insusiri despre reni.va rog spuneti repede
Răspuns :
Gabiserseniuc
Gabiserseniuc
26-11-2015
frumosi
cu coarne
maro
sper sa fie corect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1)Un Cub Are Diagonala 9√2 Cm.Calculati: a) Latura Cubului b)aria Si Volumul Cubului 2)Aria Laterala A Unui Cub Este 100 Cm².Calculati: a)aria Totala Si Volumul
Nu Se Poate Calatori Asa De Usor....asa De Usor= CCM,exprimat Prin Ce?? E Adverb,loc. Adverbiala? Ajutati-ma Repede Va Roog!!
O Prisma Patrulatera Regulata Dreapta Are Latura Bazei De 10 Cm Si Inaltimea Egala Cu 10√2.Aflati Masura Unghiului Format De Diagonala Prismei Cu Planul Bazei.
Poate Cineva Să Mă Ajute, Vă Rog Frumos, Cu Propozitii Cu EPITETELE: Zglobiu, Imens, Amețitor, Limpede, Fulgerătoare, Neclintită, Albastre.?!
O Minge Cu Masa M=300g Cade De La Inaltimea H=3m.a)Ce Valoare Are Energia Cinetica Respectiv Energia Potentiala In Momentul Ciocniri Cu Solul.b)Sa Se Afle Vitez
Am Adunat Doua Nr. Naturale Si Am Obtinut Suma 84. Catul Dintre Primul Nr. Si Al Doilea Este 3 Si Restul 0 . (Prin Metoda Figurativa, Cu Desen Cu Segmente) Va R
Scrieti Pe Caiete Propozitiile De Mai Jos,completandu-le Cu Pronume Demonstrative Indicate In Chenare(pronume De Apropriere,N.,masculin,singular) Este Prietenul
Intr-o Tabără De Elevi Erau 148 De Copii, Băieți Și Fete.dupa Ce Au Plecat 14 Fete Și Au Venit 16 Băieți, Numărul Băieților A Devenit Egal Cu Dublul Numărului
Fie Functiile F,g : R -> R , F(x)=x-2 Si G(x)= -x-4 Determinati Coordonatele Punctului De Intersectie Al Graficelor Celor Doua Functii
Intr-o Livada S-au Plantat 172 Meri Peri Si Pruni .daca S-ar Mai Planta 3 Pruni ,atunci Numarul Merilor Ar Fi De Doua Ori Mai Mare Decat Numarul Perilor Si Jum