RO Study
👤
Puiut3
Puiut3
26-11-2015
Matematică
a fost răspuns
poate sa-mi aranjeze cineva literele sretis
Răspuns :
Manolemihaela1
Manolemihaela1
26-11-2015
Cuvântul este stersi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati Numerele Reale A Si B Daca [tex](x+1)ori(x-1)ori(x+2)ori(x-2)= X^{4}+a X^{2} +b[/tex]
Determinati Numarul natural X , Daca √x+2=3
Redacteaza O Copmunere De 150-250 De Cuvinte In Care Sa Motivezi Apartenenta Textului "Bradul Si Firul De Iarba" De Cincinat Ravelescu,la Genul Epic.Acesta Este
Cum Stiu Care Este Propozitie Principala Si Care Este Propozitie Secundara Si Finala...dintr-o Fraza ..???/ Va Rog Am Luni Examen.. Tratati Intrebarea Cu Intere
Câte Numere Naturale De Forma abcd Există , Care Să Îndeplinească Condiţia : A+b+c= D , Unde D Este Mai Mic Sau Egal Cu 4 .
Mecanica Subiectul II Punctul C Si D. Nu Inteleg Rezolvarea Din Barem. Daca Se Poate Cat Mai Detaliat.
Cauta Argumente Pt Afirmatia :,,Apolodor Trebuie Ss Plece De La Circ Sa Isi Vada Fratii,"
Un Numar De 4 Cifre Distincte Si Nenule Are Suma Cifrelor 1.Determinati Suma Dintre Cel Mai Mare Si Cel Mai Mic Numar Care Indeplineste Aceasta Conditie.
Imi Poate Da Cineva Cateva Sinonime Pt Cuvantul Mosie
Valoare MorfologicaTrebuie Sa Faci Popas.- Trebuie.....,ca Sa Nu Plece Singur Mai Departe-singur......,deoarece Acolo Unde Vezi O Cruce......functia SintacticaD