RO Study
👤
Anonim
Anonim
25-11-2015
Limba română
a fost răspuns
CARE ESTE CULOARE CARE OAMENII NU O CUNOSC
Răspuns :
Beregratistuica
Beregratistuica
25-11-2015
Raspunsul : Cum sa o stim daca oamenii :-? Sunt eu extraterestru sa raspund ?.?:]
Answer Link
George093654
George093654
25-11-2015
Daltonism.Nu se vede rosul si verde.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cornel Avea 4 Discuri:rosu, Albastru, Galben Si Verde. Baiatul A Asezat Discurile Cu Fata In Jos Si A Intors Unul Dintre Ele.(primul Disc Era Verde)
Sotul Si Sotia Castiga Impreuna 3640 Lei Lunar.Sotul Contribuie La Cheltuielile Comue Cu 1600 Lei,iar Sotia Cu 1040 Lei ,ramanand Cu Sume Egale.Ce Salariu Are F
O Ferma A Vandut 28.2t De Cartofi Astfel:o Treime Din Cantitatea Cu Un Leu Kg Un Sfert Din Reat 1.2 Lei Kg Iar Restul Cu 90 Bani Kg.Ce Suma A Incasat Ferma?
Aflati Numarul Natural N Pentru Care 3 La Putere 2n + 9 La Puterea N+1 = 10×3 La Puterea 2000
De Determinat Valoare Expresiei
Calculati Aria Unui Trapez Dreptunghic, Ce Are Bazele Egale Cu 12 Si 48 Si Diagonalele Sunt Perpendiculare
Fie Expresia : E(x) = [tex] (\frac{1}{ X^{2} -x} - \frac{1}{ X^{2} +x} - \frac{x+3}{1- X^{2} }) * \frac{ X^{3}-4 X^{2} +3x}{2 X^{2} +5x+2} [/tex] , Unde X ∈
Un Pui De Prepelita Cantareste La Iesirea Din Ou Cateva Grame.Dupa O Saptamana Isi Dubleaza Greutatea ,dupa 2 Saptamani Ajunge Sa Cantareasca De 4 Ori Mai Mult
Buna Am Nevoie De Ajutor! Comentati-mi Si Mie Prima Strofa Din Poiezia Imn Lui Stefan Ce Mare Va Rogg Mult !!
Schimati 5 Lei În Monede De 5 Bani,10 Bani Și 50 Bani. Care Este Numarul Minim De Monede? Dar Numarul Maxin De Monede ? URGENT VA ROG