RO Study
👤
Anonim
Anonim
25-11-2015
Limba română
a fost răspuns
CARE ESTE CULOARE CARE OAMENII NU O CUNOSC
Răspuns :
Beregratistuica
Beregratistuica
25-11-2015
Raspunsul : Cum sa o stim daca oamenii :-? Sunt eu extraterestru sa raspund ?.?:]
Answer Link
George093654
George093654
25-11-2015
Daltonism.Nu se vede rosul si verde.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aș Vrea Și Eu Un Rezumat De La Harriet Spionează!!!!Rapiiiddd!!!!!Nu Vreau De Pe Copertă!!!!
DACĂ “M” ESTE MIJLOCUL LATURI [AB] ȘI AM = 6 Cm,ATUNCI AB=.....?
In Cos Sunt 8 Mere Si 12 Gutui. Aflati: A).Raportul Dintre Nr Gutuilor Si Numarul Merelor (gutui/mere) B).Raportul Dintre Numarul Merelor Si Nr Gutuilor (mere/g
1. Puneti Verbele Din Urmatoarele Propozitii (Present Continuous) La Negativ Si Interogativ: It Is Raining. I Am Having A Walk. He Is Telling The Truth. Yo
5.Scrie Cinci Cuvinte Derivate De La Cuvântul De Bază Galben.6.Stabileşte Câte Un Antonim Pentru Cuvintele Subliniate În Textul Propus.7.Numeşte Un Mod De Expun
Descrierea A Trei Mecanisme De Absorbtie Intestinala A Proteinelor
Numere Naturale X Și Y Sunt Invers Proporționale Cu Numerele 1 Supra 6 Și 1 Supra 20 Dacă X Plus Y Egal 750 Arătați Că Produsul Lor Este Pătrat Perfect TRIMITE
Scrie Numerele Naturale Mai Mici Decat 48 Dar Vizibile Cu 7
La 1 Îmi Puteți Explica De Ce Sunt Trans??? Și La 2 De Ce Este CH3?? Nu Ar Trebui Sa Fie CH2 Atomul De C Fiind Legat De CL Și Încă Un C. Dau Coroana, Mulțumesc
Numerele Naturale A Și B Sunt Direct Proporționale Cu Numerele 5 Și 7 Dacă A Plus B Egal 420 Arătați Că Produsul Lor Este Cub Perfect. VĂ ROG SĂ ÎMI TRIMIȚI