RO Study
👤
CS16GO
CS16GO
25-11-2015
Limba română
a fost răspuns
de ce este descriere
Răspuns :
Megatron
Megatron
25-11-2015
descriere-sa descrii sa zici cum e imbracat sa zici ce comportament are sau daca iti dau un peisaj sa il descii de exemplu te descrii pe tine sau descii un peisaj de toama
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Minune A Romaniei Tradusa In Romana -engleza Va Rog Ajutatima Urgent !!
Arata Ca Urmatoarele Numere Sunt Patrtele Unor Numere Naturale A)64,b)121,c)10000d)11 La Puterea A Patra, E) 21la Puterea 17 : 21laputerea 13, F) 17 La Puterea
Calculati A)√3*√27 B)(-√)*(√32) C)√18*√2 D)√5*/-√45/*
Formati Cate Doua Derivate Cu Sufixe , Derivate Vu Prefixe , Derivate Parasintetice Create In Interiorul Limbii Respective Si , Eventual , Imprumuturile Neologi
La Clorurarea Fotochimica A Benzenului Se Obține O Masa De Reactie Ce Conține 40% Hexaclorciclohexan. Raportul Molar C6H6 : Cl2 La Începutul Reacției Este...? R
Valorile Morfologice Ale Cuvantului "des", "primavara" Si "frumos"
Spuneți În Engleza Niște Propoziții Cu I Am.You Are.He Is.She Is.It Is.We Are.Theky Are.I Am Not.You Are Not.She Is Not.We Are Not.Theky Are Not.Am I?Are You?I
Ce V Are Un Corp De Fier Cu Greutatea De 390N. Se Da Densitatea Fierului 7800kg/m Cub. G Este Egala Cu 10N/kg Repede Va Rog!!
Realizeaza O Cuopunere Artistica Descrierea Uni Peisaj Din Egipt!!VA ROG FRUMOS DAUMULTE PUNCTE
Motiveaza Utilixarea Liliei De Dialog In Text