RO Study
👤
Anonim
Anonim
25-11-2015
Limba română
a fost răspuns
Ce timp e verbulii raspunse????
Răspuns :
Ganeadaniela80
Ganeadaniela80
25-11-2015
Verbul raspunse este la timpul trecut.
Sper ca te-am ajutat!! :D
Answer Link
DeeaAndreeaBum
DeeaAndreeaBum
25-11-2015
Verbul raspunse este la timpul trecut.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-un Judet Sunt 12547 Elevi In Ciclul Primar,iar In Ciclul Gimnazial Cu 93 Elevi Mai Putini.Cati Elevi Sunt In Acel Judet?
Fie Multimile A={a,b,c};B={c,d,e};C={a,c,e}.Caror Multimi Le Apartine A)elenentul A B)elementul B
Cu Cat Este Mai Mare Diferenta Numerelor 728 Si 125 Fata De Cel Mai Mic Numar Par De Trei
Verbul "lasase" Este Auxiliar Predicati Verbal Copulativ Nominal? dar La Traia Rasese Zambea Trecu Trecura Facu va Rog Sa Raspundeti Dau Coroana!!!!!!
Buna! Am De Facut O Prezentare In Engleza Despre Mine . As Vrea Sa Folosesti Niste Adj Cum Ar Fi Happy , Honest Etc .
Scrieti Cat Mai Indetaliat Informati Despre Simbolul Inelului Si Coronitei In Planul Iubiri . Va Rog Cat Mai Repede !
Precizați Două Cauze Naturale Care Favorizează Practicarea Viticulturii În Peninsula Italică Și Peninsula Iberică
Dezvolta Propozitia,atribuind Fiecarui Substantiv Cite Un Adjectiv. Rugati Toate Matusile Sa Va Caute Mai Repede Caciulitele,fularele,manusile.
De Alcatuit Propozitii Cu Cuvintele Pleosc
Va Rog Frumos Sa-mi Explicati Passe Compose ! Maine Am Test Si Am Lipsit Pt. Pregatiri La Olimp.