RO Study
👤
Anonim
Anonim
25-11-2015
Matematică
a fost răspuns
Ma putet ajuta cu c nu maai stiu cum se fac
Răspuns :
Lore7139
Lore7139
25-11-2015
X:7=5 rest 4
x=(5*7)+4
x=35+4
x=39
Answer Link
Аноним
Аноним
25-11-2015
Se face asa: catul×impartitorul+restul
c) 5×7+4= 39
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Sa-mi Spuneti Cate 5 Proiecte La Chimie,biologie Si Fizica
2. Associe Les Deux Colonnes.a. Les Enfantsb. Bertinc. Nicolasd. Le Chef D'équipee. Ils1. S'énerve2. Se Tiennent Tranquilles3. S'amusent4. Ne S'adapte Pas Au Pr
Alcătuiți O Rețetă De Prăjituri Sau Coptură În Care Să Folosiți Adunarea Și Scăderea Numerelor Raționale. Vă Rog Mult! Am Nevoie Urgent!!!
Determimati Numerele De Forma Abc Stiind Ca Impartite La Bc Dau Catul 6 Si Restul 5 DAU COROANA PRIMULUI CARE RASPUMDE SI 10 PUNCTE
Indentificati Valotile Supreme A Limbii Romane Pentru Republica Moldova.Va Rog Mult,nu Am Mult Timp La Dispozitie.Dau Si Coroana Ca Acum Am Aflat Cum))))
Realizează Un Poster Cutitlul Citește Și Tu!, În Caresă Prezinţi Un Fragment Dincartea Preferată. Nu Uita Săscrii Titlul Şi Autorul
Cu Cine S-a Aliat Ștefan Cel Mare
Proiect Despre Actorul Tău Preferat În Engleză Și Traducere În RomânăSĂ FIE DE O PAGINA A4 VĂ ROG ȘI TRADUCERE IN ROMÂNĂ OFER MULTE PUNCTE SI COROANA
Cu Ocazia Crăciunului Elevii Unei Clase Au Cumpărat Dulciuri Și Fructepentru A Le Dona: 156 Ciocolate, 208 Portocale, 260 Banane, 364bomboane. Cel Mai Mare Numă
Completează Cu Ortogramele Nea/ne-a, Ia/i-a/ea/.lovit Nelu Cu Un Bulgăre DeMihaigloburi Aurii. Beteala Argintie Bucurat Pe Copii.colindase Buneii De La Ţară.