RO Study
👤
Paulinas
Paulinas
25-11-2015
Limba română
a fost răspuns
sa expicam:imhlinzit
Răspuns :
CosmoteRo
CosmoteRo
25-11-2015
domolit,potolit -imblanzit
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutati-ma Si Pe Mine Sa Fac Un Dialog Cu Un Coleg Oarecare Care Sa Aiba Si Expresiile: Te Rog Sa Îmi Spui, Ce Poti Sa Imi Spui Despre, Crezi Ca,ti Ar Place Sa
Construiti Un Dreptughi ABCD Cu Dimensiunile de 5,4cm Si 3,8cm.Masurati Rotujind pina La Zecimi, Lugimile segmentelor AC Si BDVA ROG MULT
FINISEAZA ECUATIILE REACTIILOR SI EGALEAZELEH2 +O2 =CH4 + O2 = ? + ?CaCO3 +CaO + ?P + ? = P2O5Al(OH)3 = ? + ?? +O2 = SO2
1.Alcatuieste O Lista Cu Motivele Pentru Care, In General, Copiii Iubesc Animalele.2.Animalele De Casa S-au Diversificat In Ultimul Timp:catei,pisici,papagali,b
Alcatuiti Enunturi Cu Ajutorul Cuvintelor: Nu-l Vazusem, Le-am Știut, Ne-a Învățat. Sa Precizăm (arătăm) Trasaturile Fizice Si Motale Ale Personajului Domnu' Tr
Suma A Trei Numere Este 984 Un Sfert Din Primul Numar Este Egal Cu O Treime Din Al Doilea Numar Iar Al Treilea Numar Este Egal Cu Diferenta Primelor Doua Numere
Salutare! De Ce Muma Lui Stefan Cel Mare Nu Il Primea Pe Acesta La Castel? Doresc Un Raspuns Precis Si Corect, Pe Intelesul Unui Copil De Clasa A IV-a. Multumes
Diferenta Dintre Un Numar Si Sfertul Sau Este 372.care Este Numarul/
Cuvinte Cu Sens Asemanator Cuvintelor Vale;albi;mos;peretii;duios.
Transformati In Fractie (-0,2)