RO Study
👤
AeStroie
AeStroie
25-11-2015
Limba română
a fost răspuns
Care sunt omonimele pt urm. cuvant:lot
Răspuns :
DenKlassHelper
DenKlassHelper
25-11-2015
lot de pamint
lot - bilet de loto
Succese
Answer Link
Trascamari7
Trascamari7
25-11-2015
lot adica bilet si lot pamant
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Xi Apartine Lui R
Ce Text Nonliterar Oferă Informații Despre Orarul Trenurilor De Călători? Alege Varianta Corectă De Răspuns. A. Buletinul Meteorologic B. Instrucțiunile C. Mers
P P 01 1 1. Se Consideră Matricea A = 1 1 0 1 EM3 (R). 1 0 a) Să Se Verifice Egalitatea A² - A = 213. b) Să Se Calculeze A-¹. c) Să Se Arate Că 42009 +42008 = 2
Se Dă Textul:Micul Prinţ Nu Renunţa Niciodată La O Întrebare, Odată Ce O Pusese. Eu Eram Nervos Din Cauza Şurubului Meu Şi Probabil Că Am Răspuns La Întâmplare:
Fie Numarul N........
Completează Spațiile Punctate Astfel Încât Să Obții Propoziții Adevărate Dacă Produsul Este 36 Și Unul Dintre Factori Este 4 Atunci Celor Este
Prietenie/copilărie:Scrie O Scurtă Povestire Micul Prinț,Antoine De Saint_Exupery.
9. Următoarele Elemente Alcatuiesc Acinul Pulmonar, Cu Excepţia: A. Bronhiola Respiratorie, B. Bronhiola Lobulară; C. Ductul Alveolar; D. Alveola Pulmonară; E.
Se Dă Enunțul: Fiul Cel Mic Al Împăratului A Învins Zmeul. Alege Varianta Care Menționează Ce Parte De Propoziție Este Substantivul Împăratului. A. Predicat B.
Vă Rog Urgent !! Vreau Răspuns De Clasa A 3-a La Civică! Vreau Să Faceți Punctul De Mai Jos Acel Exercițiu Care Nu L-am Făcut Din Pagina Aia Cu Careul Cu Animal