RO Study
👤
Onumbar
Onumbar
25-11-2015
Franceza
a fost răspuns
peux-tu expliquer ces proverbes et expressions?
Răspuns :
WowBau
WowBau
25-11-2015
Tu poti explica aceste proverbe si expresii?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construieste Enuturi In Care Adjectivul Frumos Frumoasa Sa Indeplineasca Functie Sintactica De Atribut Adjectival In Cazurile. EU DAU 20 PUCTE
Cat Costa 20baxuri De Detergent Daca Intr-un Bax Sunt 7 Cutii A 450g Fiecare Si O Cutie Costa 4lei
Scrie O Scurta Lucrare Despre Criza Din 1929-1933 Care Sa Cuprindă Termenii: Crah, Wall Street, Supraproductie, Inflație, Șomaj, Hooverville, New Deal, Subconsu
52 Lalele Rosii, Galbene, Si Violet, 18 Lalele Sunt Rosii, 15 Lalele Sunt Galbene.cate Lalele Violets.au Plantat?
DAU CORONITA!! |2x - 3| ≤ 5 |x + 2| - 2 ( X + 1) ≤ 2 - 2x ( 2x - 3)² ≤ 10
Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 220 Cm Si Este De 22de Ori Decat Diferenta Laturilor CARE SUNT LATURILE DREPTUNGHIULUI?????
Rezolvării Și Mie Exercițiul Urmator : 20+4x(224:4-104:2+(560+64:2):8-6):8 ( Paranteza Rotunda Trebuia Sa Fie Pătrată Dar Nu Am Asa Ceva. Va Rog Ajută-mă.
Imi Poate Face Cineva Un Dialog Intre Dragos-Voda Si Molda??
Un Vas Cubic De Muchie 60mm Este Plin Cu Apa.Se Toarna Apa Intr-un Vas Paralelipipedic Avand L=4cm L-1dm H=0,3m. Pana La Ce Inaltime Se Ridica Apa?
Menționați Valoarea Morfologică A Cuvintelor Subliniate Din Fragmentul: DONATORULUI I Se Ofera 7 Bonuri De Masa CARE Valoreaza In Total 60 De Lei. ACESTA VA Ben