RO Study
👤
Stefantofanel
Stefantofanel
25-11-2015
Religie
a fost răspuns
care sunt Sf Taine a impartasaniei
Răspuns :
Allyssa
Allyssa
26-11-2015
Sf taina a botezului
a mirungerii
a maslului
a cununiei
a impartasaniei
a spovedaniei
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Familie De Albine Este De Trei Ori Mai Numeroasa Decat Ar Fi Fost Daca Ar Fi Avut Cu 100 De Albine Mai Putin. Aflati Cate Albine Erau In Stup
Aflați Cel Mai Mic Multiplu Comun Al Numerelor 54, 72 ,204
Lungimea Laturi Unui Cub Este Un Număr Prim,pa. Aflați Volumul Cubului. O Sala De Clasa Are Lungimea De 13 M, Lățimea De 8 M Si Înălțimea De 2,5 M. Dacă În Clas
Cate Substantive,adjective , Pronume, Verbe Sunt In Urmatorul Text Prietena Mea Cea Mai Buna Este Ruxandra Dar Eu Îi Zic Ruxi. Ea Are Noua Ani Şi Ziua Ei Este
Ex 5 Vă Rooggg Mult De Tot E Urgent Azi Dau Și Coroana Și Toate Punctele Pe Care Le Am E Urgent Aziii
Examineaza Desenul. ABCD Este Dreptunghi Si AB =0,6BC a)calculati Raza Cerclui Din Care Provine Semicercul Daca X=14,4cm b)aflati Perimetru Figurii c)aflati A
HELP! : [tex]a + \frac{1}{a} = \frac{5}{2} [/tex][tex]a { }^{2} + \frac{1}{a { }^{2} } = ?[/tex]
Ce Articole Fac Parte Din Categoria Pentru Prepararea Servirea Bucatelor ?
Ratele Au Clocit 32de Oua, Curcile Cu 14 Mai Putine,iar Noi,găinile, Cât Ratele Si Curcile La Un Loc.Cate Oua Am Clocit Noi
In Triunghiul Abc Avem : M ( A) = 90, M (B)=60 , BC=12 Cm Si D Mijlocul Lui BC . Aflati Perimetrul Triunghiului ABD