RO Study
👤
Luismiley
Luismiley
24-11-2015
Studii sociale
a fost răspuns
definiția servicii de sanatate
Răspuns :
Wwwmyki2013
Wwwmyki2013
24-11-2015
Asigurarile sociale de sanatate.
Answer Link
Elenalenuta
Elenalenuta
25-11-2015
ne asigura sanatate :))))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dau Coroană Vă Rog Ajutați-mă
Redactează O Scrisoare Numele ONG Ului Tău Către O Personalitate Pe Care Dorești Să O Determini Să Se Implici În Activitățile Proiectelor TaleVA ROG AM NEVOIE F
Observă Imaginile. Cine Ar Putea Echilibra Aparatul De Joacă, Lia Sau Rares? 25 Kg 21 Kg Lia Rareş 24 Kg 27 Kg 23 Kg
Argumentați Opiniei Consider Că Mediul Din Care Provine Îi Poate Influența Sau Nu Viața Își Exprimă Și Motivează 50-100 De Cuvinte Valorificând Gala Galaxii De
Avem Un Corp Cu Masa De 9,55 Kg Este Situate La 2,35 M De La Centru De Greutate, La Ce Distanţă Trebuie Să Plasăm Un Alt Corp Cu Masa De 6,5 Kg De La Centru De
Vă Roog Frumos Să Ma Ajutați Aici! Sa Fie Răpsuns De Clasa A IV-a. ⚘️ Vă Rog Toate Exercițiile ⚘️
3 Alcătuieste Enunțuri În Care Cuvintele: „ia", „mare Mai" Să Fie Altă Parte De Vorbire, Decât Cele Din Poezia De La Exercițiul I. Scrie În Paranteză Ce Este Ca
Ra Familie Primeşte În Dar Un Cuibuşor Nou Și, Desigur 1. ...să Răspund La Întrebările Propuse Pe Baza Textului. A) Ce-şi Construia Familia Tânără De Rândunele?
Cine Imi Poate Spune 5 Cuvinte Necunoscute Și Explicate Fiecare Ce Inseamna Din Pădureanca De Ioan Slavici. Primește Coroana!
Dã O Explicatie Versurilor: Din Slove Am Ales Micile/Si Din In-telesuri Furnicile.