RO Study
👤
Mawunea
Mawunea
24-11-2015
Limba română
a fost răspuns
O propozitie cu cuvantul dezamagire??
Răspuns :
Аноним
Аноним
24-11-2015
Atunci cand m-ai lasat la o parte,am simtit o dezamagire in suflet.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutor Rapid Coroana Scrie Toate Adjectivele Din Textul De Mai Jos Și Analizeazăle( Tip , (propiu-zis Sau Provenit) Forme Flexionare ( 1 , 2 , 3 Sau 4))
Efectuati:1:3/5;1:5/6;1:7/9;1:4/11;1:12/5;1:14/9 Ce Se Observa Despre Impartitor Și Cât?
6 Menţionează Ce Parte De Vorbire Este Cuvântul Cât Şi Dacă Are Funcție Sintactică Sau Nu, Precizând-o Acolo Unde Există. • A Cumpărat Cât Caș A Dorit. • Ana A
Am Nevoie De Ajutor !!
= Ni. 24. Selectati Predicatele Din Propozițiile De Mai Jos, Apoi Analizati-le După Modell: Exemplu: Noi Am Cules Destule Cireşe. Am Cules = Predicat Verbal, Ex
În Triunghiul Abc Unghiul A=90° De Grade Lungimea Catetei AB Este Egal Cu 15 Cm Iar Proiecția Ei Pe Ipotenuză Este Egal Cu 9 Cm Calculați ADDCBC AC Perimetrul
Ajutați Mă Dau Corona
Selectează Un Text, Dintre Cele Citite, Care Te-a Impresionat Şi Realizează Rețeaua Personajelor. Prezintă Colegilor Ce Ai Lucrat.
C) Înlocuiește Spațiile Punctate Cu Adjectivele Din Text. • Tei....) • Ani.... • Ape .... , Copaci .... • Toamne.... Veşmânt.... Repede Dau Coroana
Buna Vreau Sa Stiu Daca E Bine ! Si Daca Nu E Bine As Vrea Rezolvarea! Daca Se Poate Va Rog Aa Răspunda Cine Știe