RO Study
👤
Maryoo
Maryoo
24-11-2015
Limba română
a fost răspuns
Trebui sa facem un dialog intre gerda si kay
Răspuns :
Pandabear1620
Pandabear1620
24-11-2015
-buna gerda! -buna kay! -ai adus cartea pentru ora de lectura? -da desigur,cum puteam s-o uit! -de abea astept sa citim! -la fel si eu1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
100 PuncteTriunghiul DEF Este Dreptunghic, Având Catetele DE Și DF, Cu Lungimile 15 Cm Și 20 Cm Și M Este Un Punct Situat Pe Ipotenuza EF. Calculați Lungimea Se
Buna Dimineata, Imi Paote Explica Cineva De Ce S-a Schimbat Rezultatul La 1+24 Si Nu A Ramas Minus?
Ce Genuri De Muzica Profesionista Au Fost Inspirate De La Poiezia Lui Mihai Eminescu
Sa Se Determine Punctele De Intersectie Cu Axele De Coordonate Ale Graficelor Functiilor F:R Cu Valori In R In Cazurile: A)f(x)=x La A 2-1, B)f(x)=-xla A 2+2x-
Va Rog Enorm!!!!!!!urgent!!! Dau Coroana Si 5 Stele Transformă Complementele Indirecte În Propoziții Completive Indirecte:1. Mă Gândesc La Plecare. 2. Se Miră D
Cum Este Corect : El Aud Copii Sau El Aude Copii ??
Domnul Smith Avea 4 Fete Fiecae Fata Are Un Frate Cati Fii Are Domnul Smith?? Rezolvarea
Va Rog Ajutatima Dau Coroana
Realizați O Compunere In Care Să Prezentati Cum V-ati Petrecut Timpul In Familie In Aceasta Perioada.(in Casă) Dau Coronița Si 50 Puncte!
4. Intitulaţi Textului . 5. Comentaţi Hotărârea Preprliţei De A Pleca Cu Ceilalţi Pui (3-4 Enunţuri)6. Propuneţi Un Alt Final Al Fragmentului (6-7 Enunţuri)