RO Study
👤
Stinka
Stinka
24-11-2015
Engleza
a fost răspuns
in ce we transforma when la trecut
Răspuns :
Caro324
Caro324
24-11-2015
"WHEN" se transforma latrecut in "NOW""
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Calator Are De Facut Un Drum.In Prima Zi Merge O Distanta De Patru Ori Mai Mica Decat Drumul, A Doua Zi Merge O Distanta De Trei Ori Mai Mica Decat Mai Avea
Apele Curgatoare Mari Ajuta La ........................ . In Prepararea Hranei Plantele Folosesc ....................................si Elimina.................
Buna , Daca Ma Puteti Ajuta Va Rog Sa o Faceti. Care Este Intamplare Relatata, Spatiulsi Timpul Dasfasurari Actiuni, Personajele, Persoana Si Stilul Relatari Si
Aflati Cel Mai Mic Numar De 3 Cifre Care Se Imparte Cu Rest 0 La 29
Cheile Turzii:gaseste 3 Caracteristici Numerice Legate De Acest Obiectiv
Determinati, In Fiecare Caz, Multimile De Numere Intregi X Pentru Care Avem: a)|x|=3 b)|x|≤4 c)|x|≤0 d)|x|=|-x| e)|x|=x f)|x|=-x
Ana , Oana Si Mihai Au Impreuna 462 Timbre. Daca Ana Ar Da Oanei 17 Ilustrati Si Lu Mihai 19, Fiecare Va Avea Acelasi Nr De Timbre. Cate Timbre Are Fiecare? 2)u
A) Care Sunt Patratele Perfecte Care Au Doua Cifre b)Care Sunt Cuburile Perfecte Mai Mici Decat 1000 Ajutor!!!!
[tex] 9^{100}x 3^{5} = cum Se Calculeaza?[/tex]
Hei... Cine Imi Da Si Mie O Poezie De Ion Pillat Din Volumul Satul Meu? Nu Trebuie Neaparat Sa O Scrieti... Macar Sa.mi Dati Un Titlu De Poezie Din Volum. Va Ro