RO Study
👤
Beebee3
Beebee3
24-11-2015
Limba română
a fost răspuns
găsește 2 substantive cu vocale duble: oo
Răspuns :
Marius76
Marius76
24-11-2015
c
oo
rdonate
Gradina Z
oo
logica
Answer Link
Lalaband4
Lalaband4
24-11-2015
zoologie cred doar pa ăsta l-am gasit
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Enunțul :Lenesul Este Un Animal Solidar Se Referă La :A)modul De Hrănire B)modul De Viață C)modul De Înmulțire D)mediul De Viaţă REPEDE Dau CoRoAnĂ
1. Până Acum Ai Trăit Întâmplări Vesele Sau Triste, Alături De Copii, Adulți Sau Animale.CÂND? => Timpul: ..... UNDE? => Locul: ..... CINE? => Per
21. Scrieţi Sub Formă De Produs: A) (x + 3) - 1², B) 64-(6+1);c) (4a – 3)² -16;...
Vă Rog Să Mă Anunțați!!!!Dau Coroana Răspunsului Bun!!!Drebuie Sa Completezi Cu Past Simple & Past Continuous !❤Timp De Lucru: Miercuri, 27 Apr.Ora: 9:30
Numeste Trei Modalitati De Lupta A Bisericii Catolice Impotriva Reformei .
Hristos Înviat Vă Rog Frumos Cine Vrea Să Mă Ajute La Temă .doar Ex3.
1. În Coloana Din Stânga Sunt Fracţii Zecimale, Iar În Coloana Din Dreapta Sunt corespondentele Acestora Sub Formă De Fracții Ordinare. Uniți Prin Săgeţi Fiecar
Exprimati Opinia Despre Tehnologie Intr-o Fraza Care Sa Contina Doua Predicate Nominale
Media Aritmetică A Trei Numere Este 4,5. Aflați Unul Dintre Ele, Dacă Media Aritmetică A Celorlalte Două Este 3,5.
Am Avut O Intrebare La Informatica: Sunt 5 Baieti Mai Mult Ca Fete. Cati Elevi Sunt In Clasa? Intrebarea Mea Este Daca Am Scris Corect. citeste B f<-- B + 5