RO Study
👤
Man7
Man7
24-11-2015
Matematică
a fost răspuns
predecesorul30succesoru
Răspuns :
SpuK
SpuK
24-11-2015
predecesorul 29 succesorul 31
Answer Link
Hiticasdenisa
Hiticasdenisa
24-11-2015
29.........................30..................................31
SUCESORUL E 29
PREDECESOR 31
imi dai coronita ??
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizeaza Sintactic Si Morfologic Pronumele: Vreau Sa Te Cunosc. Discuta Cu Mine, Dar Eu Priveam La Biroul Lui. Tu, Vino Aici! El Apuca De Capastru Si Calul Ve
În Triunghiul ABC, AB = AC, M£ BC, Iar AM=4 Cm. a) Demonstrați Că Triunghiul ABM = Triunghiul ACM. b) Aflaţi Suma AB + AC. c) Dacă D=sim M A, Arătaţi Că AB ||
Succesorul Par Al Lui 8098 Este
De Ziua Ei Elena Își Servește Colegii Cu Bomboane. În Cutie Sunt 4 Randuri Cu Câte 8 Bomboane. După Ce Își Servește Toți Colegii, Elena Observă Că Îi Rămân 7 Bo
Rescriie Enunturi De Mai Jos........
EXERSEZ1. Pentru A Îndulci O Cană De Ceai, Pun Două Lingurite Cu Zahăr. O Lingurită Conţine 20 De Grame Dezahăr. Câte Căni De Ceai Pot Îndulci Cu 1 Kg De Zahăr?
VA ROGGGGG URGENT ACUM PE LOCC,,,,,
Bună! Eu Nu Prea Am Inteles Cum Se Rezolva Un Exercițiu La Scoala Pe Care L-am Primit Ca Tema! Mai Exact: 5(x+2)(x-2) Multumesc!
Noteaza Cate Trei Substantive Comune Care Denumesc: animale -> meseriasi-> meserii-> arbori-> unelte-> instrumente Muzicale-> fenomene Ale Nat
În Parcul Şcolii S-au Plantat Într-o Zi 25 De Trandafiri, Iar În Altă Zicu 12 Mai Mulţi. Câți Trandafiri S-au Plantat În Cele Două Zile În Total ?