RO Study
👤
Sfetaion
Sfetaion
24-11-2015
Istorie
a fost răspuns
care este paritel istoreii
Răspuns :
Melaniabarta
Melaniabarta
24-11-2015
Parintele Istoriei este Herodot
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explicati Ortografia Substantivului "saniile"
Ce Inseamna Acest Semn
Traduceti In Engl 1. Sora Mea Nu E Destul De Inalta Ca Sa Fie Model. 2. Bunica E Prea Batrana Sa Mai Conduca Masina. 3.E O Adevarata Dezor5dine Aici, Vasele Tre
Mama A Cumparat De La Magazin 6 M De Panza Cu 9 Lri M Si O Pereche De Ciorapi Cu 14 Lel .Cat Rest Primeste De La 100 Lei
Timp De 15zil,45 De Elevi Au Împrumutat De La Biblioteca Scolii Câte O Carte În Fiecare Zi.Stiind Că 23 Erau Fete Și Restul Băieți, Află Câte Cărți Au Împrumuta
Pentru Doua Carti Si Doua Enciclopedii S-au Plătit 98 De Lei,iar Pentru 5 Carti Si Doua Enciclopedii S-au Plătit 140 Lei. Afla Care Este Diferența De Preț Dintr
Exercitiul 7 A)....nu Stiu Sa.l Fac....ma Poate Ajuta Cineva....imi Trebuie Maine...va Roggggggggggggg
Probleme Care Se Rezolvă Prin Metoda Mersului Invers: Elevii Clasei A Patra Au Fost La Patinoar. Știind Că Numărul Băieților Reprezintă Jumătate Plus 3 Din Numă
Cu Ce Sa Să Completez La 3)Tom!I've Tot A Kitten!Its So Cute! Here Is A 3)......... .Din Cuvintele Urmatoare Park,home,picture,kitten
Cum Fac Problema:,,Raturnatul,, Lui 168 Reprezinta Suma A Patru Numere :primele Doua Il Suced Pe 29,iar Catul Ultimelor Doua 7.Ce Numere ,,tainueste,, Problema