RO Study
👤
Raulyca23
Raulyca23
24-11-2015
Limba română
a fost răspuns
cuvant cy sens asemanator cenusiu
Răspuns :
Alessia09
Alessia09
24-11-2015
cenusiu=sur
Sper ca te-am ajutat!!!
Answer Link
Аноним
Аноним
24-11-2015
Cuvantul cenusiu inseamna : sur , culoarea cenusii .
Daca te - am ajutat da - mi coroana !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3 Reconstituie Două Proverbe, Punând În Ordine Cuvintele Scrise Pe Mănuşi. Scrie-le În Caiet. Identifică Apoi Atributele Şi Subliniază-le. Are Se Mai Vad. Pisic
Determina Numărul De Particule Și Tipul Acestora Din Nucleele Atomilor :
Ie O Compunere În Care Să Prezinți Unul Dintre Personajele Din Povestire. Compunerea Ta Vei Respecta Următoarele Cerinţe: Ei Prezenta Trei Însuşiri Ale Acestui
Fa Un Rebus In Care Sa Iti Iasa Pe Orizontala Cuvântul Alimentație
1. Un Gospodar Spune Că Are În Curte Oi, Vaci Și Rațe, În Total 70 Capete Şi 190 De Picioare, Iar Numărul Vacilor Este De 4 Ori Mai Mic Decât Numărul Oilor. A
1 2 Și 3 Vă Rog Eu Frumos E Important!!!oh Am Uitat Să Explic. Numărul C:2822 : X = 341656 : X = 72 Acest Semn (:) E Împărțire
Se Dau Numerele 28 Și 3 Să Se Afle Suma Lor Diferența Lor Produsul Lor Cu Cât Este Mai Mare Suma Decât Diferența Lor Cu Cât Este Mai Mare Produsul Decât Diferen
Alcătuiește O Propoziție În Care Subiectul Să Fie Exprimat Prin Pronume Personal De Politețe , Formulă Reverențioasă
Rezumat Al Romanului Fantoma Din Moara De Doina Ruști 2008
3 Complete The Sentences With Words From Exercise 1. Why Are All These Animals In Danger Of Extinction? 1 The ... Is A Mammal. It Lives In The Arctic, But The I