RO Study
👤
19781978rR
19781978rR
24-11-2015
Limba română
a fost răspuns
definitia verbului varog
Răspuns :
Andrei2b20
Andrei2b20
24-11-2015
Verbul este partea de vorbire flexibila care arata starea actiunea sau existenta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2 Bifează Caseta Corespunzătoare Felului De • Andrei Şi Dan Ies În Fața Blocului Și Fac Pârtie. • Ai Trecut Pe La Maria Și I-ai Dus Lecțiile? • Am Răcit Și Am P
Mărește De Patru Ori Produsul Numerelor 115 Și 6.
Rul Şi Genul. Vânturi Cântătoare, Zâne Bune Şi Crăiese Rele. Stătea Nemişcat Cu Ochii Negri, Lucioși Și. Omul De Zăpadă Se Simțea Foarte Bine Când Iarna Geroasă
Dacă A Și B Sunt Nr Naturale Și X=3a+6b,arătați Ca X Este Multiplu De 3
5. Completează Spațiul Punctat Cu Răspunsul Corect. Două Drepte Paralele Formează Cu O Secantă O Pereche De Unghiuri Corespondente. Măsurile Unghiuri Exprimate
Calculați Media Geografică A Numerelor Reale X Și Y Știind Că 4X La Doua + 9Y La Doua + 9 Egal Cu 4 3X + 6Y Minus Patru
L-a Mihaela Îi Solicită Domnişoarei Celesta Informații Despre Ac- Tivitatea De Zână. Scrie Dialogul Dintre Cele Două Personaje.cu 5 Aleniate
Ce Mi A Plăcut La Această Lectură?? Ce Nu Mi A Plăcut La Această Lectură?? Ce Se Va Afla În Narnia 2?? ESTE VORBA DE CARTEA NARNIA 1
Va Rog Repede Am Nevoie Urgent
Realizează Un Minieseu De 4-6 Rânduri, Intitulat „Parcul”, Utilizând Informați- Ile Furnizate De Cele Două Imagini Din Manual/scanează Codul QR Despre Principa