RO Study
👤
Bombo06
Bombo06
23-11-2015
Biologie
a fost răspuns
cum arata o radacina subpamanteana
Răspuns :
Stefan31
Stefan31
23-11-2015
radacina subpamintiana o au arborii
si numa arborii toti copasii
Answer Link
Muzicasnt
Muzicasnt
23-11-2015
ca un copac mai mic fara frunze intoarsa cu capul in jos
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
As Dori Si Eu O Compunere De 15 Randuri Cu Titlul : Timpul
Oita Barsana, de Esti Nasdravana indicati Rima Versurilor Si Precizati Masura Versurilor De Mai Sus
Am Nevoie De Tema Poeziei Ce Te Legeni?; O, Ramai; O, Mama Si Revedere Toate De Mihai Eminescu
Un Corp Cu Masa De 2kg Este Lansat In Sus De-a Lungul Unui Plan Inclinat Cu Viteza Initiala De 4m/s. Corpul Revine La Baza Planului Inclinat Cu O Viteza Egala C
1)Rezultatul Caulcului Sin 60+sin30/cos30-cos602)Determina X Si Y ,astfel Incat X^2+y^2-4x+6y+10=-3
Demonstrati Ca Numarul A=[tex] 63^{n}[/tex] + [tex] 7^{n+1}[/tex] · [tex] 3^{2n+1}[/tex] - [tex] 21^{n}[/tex] · [tex] 3^{n+2}[/tex] , N∈N Este Divizibil Cu 1
Determinati Nr Naturale X Si Y, Astfel Incat X*y =18
Ma Gandesc La Un Numar Il Impart La 5 Dublez Rezultatu Aflu Sfertul Dublului Adaug 5 Si Obtin 9..La Ce Numar M-am Gandit.
1.Aduceti 2 argumente In Sprijinul Proverbului : ''cine Are Carte Are Patru Ochi''.2.identificati 4 Termeni Din Campul Semantic Al Cartii.3.sinonim Pentru Cuvan
Dintr-un Balot S-au Cumparat 14 M, Din Aslt Balot 36 M Si S-a Platit 18 960 Lei. Stiind Ca Un M Din Stofa Din Al Doilea Balot Costa De 4 Ori Mai Mult Ca Un M Di