👤
a fost răspuns

Redacteaza o compunere de 10-15 randuri, cu titlul "O intamplare hazlie" si cu urmatorul inceput :
"Dimineata anunta o zi fabuloasa de iarna. In casa bunicilor se raspandise mirosul placut al cozonacilor abia scosi din cuptor...

Răspuns :

Dimineata anunta o zi fabuloasa de iarana.In casa bunicilor se raspindise mirosul placut al cozonacilor abia scosi din cuptor. bunica cind ea scos di cuptori erau rumeni si numai buni de mincat pe loc.Eu tragind cu ochiul dupa usa vedem vro 5 cozonaci copti si rumeniti atit de fabulos.Bunica a plecat la magazin casa cumpere niste bombone micute sa le puna pe cozonaci dar eu mam furiseat ca sa eau un cozonac dar bunica a lustruit podeau forte bine ca sa nu pun mina pe cozonaci. Dar eu cu furisatul meu am alunica drep in picorul misei si am rasturnat masa cu cozonaci.Bunica cind se intorce de la magazin vazuse si isi puse mina in cap si ma certa ca vroiam sa  eau cozona si imi spune: -Vezi dumnezeu te pedepsit draga nepotica o sa vina bunicul si osa tecerte ca nnu avem cozonaci. dar eu cu cundurile mele ii spun lu bunica :-hai sa facem alti cozonaci bunica.Bunica cam se puse pe ginduri:-bine spus nepotico da osa dovdim pina ce osa vina bunicul.-da bunico osa dovdim sa incepem treba si noi ne punue pe treaba bina a venit bunicu era vreo 12cozonaci rumeni erau toti gata .bunicul vazund cozonaci era plin de fericire,cind se apropie de masa cazu si rasturna toti cozonacii bine ca am avut in cuptiori 11 cozonaci alt fe il puneam pe bunicul sa faca 17 cozonaci.