RO Study
👤
Patriche276
Patriche276
23-11-2015
Matematică
a fost răspuns
ce inseamna unghi obtuz
Răspuns :
Аноним
Аноним
23-11-2015
unghiul care are masura mai mare de 90 grade
Answer Link
Mmya299
Mmya299
23-11-2015
Un unghi care are masura cuprinsa intre 90 grade si 180 grade
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compunere Argumentativa Atitudinea Copiilor Fata De Teme
18. Scrie Un Motiv, Aflat Din Text, Pentru Care Lumea Vine La Munte. Textul Se Numește "Muntele Cel Hodorong-trone De Marin Sorescu
12 Planta Cu Cea Mai Mare Floare Din Lume Este Rafflesia Arnoldii Ce Creşte În Insulele Filipine. Treizeci De Flori Ating Greutatea De 300 Kg. Ce Greutate Ating
Careu Cu Inmultiri Completati Casutele Albe Cu Un Numar De Cifre Dupa Urmatoarele Reguli: -pe Nicio Linie Nu Poti Scrie De Doua Ori Aceiasi Cifra -daca Numim B
Stiu Asta Nu E O Tema Dar Vreau Sa Stiu Unde Pot Sa Văd Filmul Capra Cu Trei Iezi Filmul Horror Full Si Gratis=))
Vă Rog Mult Ajutațimă Repede Măcar Primele 4 Exerciții
Am Nevoie Mare, Dau Coroanadespre Crăciun
3. Numește Tipul De Enunţ Pe Care Îl Reprezintă Fiecare Exemplu De La Exerciţiul Anterior. Precizează Semnul De Punctuație Care Te Ajută La Identificare. Am N
Scrie Mai Multe Însușiri, Folosind Adjective Potrivite, Poziționate Înainte Sau După Următoarele Substantive: Școală, Furnică, Elev, Carte, Primăvară, Casă, Fet
Production Et Interaction Orales (25 Points) Présente Ta Famille Et Les Professions Que Les Membres De Ta Famille Exercent Ou Aimeraient Exercer! Dis Aussi Quel