RO Study
👤
Padureanrobert
Padureanrobert
23-11-2015
Limba română
a fost răspuns
Familia lexicală pt cuv crudă
Răspuns :
Karamedeeasandr
Karamedeeasandr
23-11-2015
Cruda-cruditate, crudeste, a incruzi, ne crud
E un cuvant destul de greu... sper ca am zis corect...
Answer Link
EChristiana
EChristiana
23-11-2015
cruda: crud,cruditati,incrudit,crudut,cruditatea,
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Inseamna Divizor Propriu
E Foarte Urgent.va Rog Sa Ma Ajutati.cum Se Rez Exercitiu:aflati Mapartine Lui R Astfel Incat F(x)=radical Din(x Patrat -mx+4)este Definita Pe R
Buna. Am De Facut 2 Propozitii Cu Figura De Stil 'simbolul' , Poate Cineva Sa-mi Dea Definitia Sau Un Exemplu Va Rog? Mersi Mult :*
7. B) Daca [tex] \frac{x}{y} [/tex]=[tex] \frac{3}{5} [/tex] ,[tex] Y\neq 0[/tex] ,atunci [tex] \frac{4x+6y}{x+y} [/tex]= ?c)Daca [tex] \frac{x}{4} [/tex]=[tex]
Buna. Am De Facut 2 Propozitii Cu Figura De Stil 'simbolul' , Poate Cineva Sa-mi Dea Definitia Sau Un Exemplu Va Rog? Mersi Mult :*
Identificati Perechea De Antonime Care Contruiesc Axa Lexicala A Poeziei "in Limba Ta"
Sa Se Verifice Egalitatea lg 1/2 + Lg 2/3 + .............+ Lg 9/10 = -1va Rog Ajutati-ma
Pentru O Sarbatoare Mama A Cheltuit In Prima Zi Jumatate Din Suma S Doua Zi Trei Sferturi Din Rest,iar In A Treia Zi Un Sfert Si I-au Mai Ramas 24 Lei. Cat A Ch
Rezolvand In R Inecuatia Y La A Doua +10y>-25Solutia Sistemului 14 Pe X - 6 Pe Y =6 ; 12 Pe X + 18 Pe Y = 9 Repede , Va Rog !
Propozitii Floare Sa Fie Subiect Complement Si Atribut Tu Sa Fie Subiect S